CAGE 42 Olli Santalahti vs Jefferson "Minotauro" Goncalves

09.01.2018

CAGE 42 Helsingin Kulttuuritalolla 17.2.2018 

Olli Santalahti saa vastaansa Jefferson "Minotauro" Goncalvesin

Lauantaina 17.2.2018 Helsingin Kulttuuritalolla oteltavassa CAGE 42 ammattilaisvapaaottelutapahtumassa Olli Santalahti saa vastaansa voittamattoman brasilialaisen  Jefferson "Minotauro" Goncalvesin. 

Turun Finnfighters Gymiä edustava 23-vuotias Olli Santalahti on nuoresta iästään huolimatta rutinoitunut ottelija; hän on Suomen kokenein amatöörivapaaottelija 50 amatööriottelun saldollaan. Ammattilaisena UFC-ottelija Teemu Packalenin valmennettava ja treenikaveri Santalahti on saavuttanut 6 voittoa ja 2 tappiota. Voitoista 3 on tullut luovutusottein tai kuristuksin ja 2 tyrmäyksin. Kuuden ottelun voittoputkessa oleva Santalahti opiskelee vapaaottelu-uran ohella Turun yliopistossa fysikaalisia tieteitä.

- "Minotauro" on myös nuori ja hyvässä nosteessa. Hän on varmasti intohimoinen ja hyvässä kunnossa, mutta tulen todistamaan sen, että sillä ei ole mitään merkitystä. Edelleen koen, että loppupeleissä voitan ottelun fyysisyydelläni jollei lopetus irtoa aiemmin, Santalahti arvioi.

Santalahtea vastaan asettuva Gracie Barraa edustava 26-vuotias brasilialainen Jefferson "MInotauro" Goncalves on vapaaottelussa voittamaton niin amatöörinä kuin ammattilaisenakin. Minotauro otteli amatöörinä 14 kertaa voittaen kaikki ottelunsa. Ammattilaisena otteluita on kertynyt yhteensä 12, joista  voittoja 9, sekä 2 ratkaisematonta ja yksi arvostelematon ottelu (No Contest). Ammattilaisvoitoista 3 on tullut tyrmäyksin ja 3 kuristuksin tai luovutusottein. Minotauron meriitteihin lukeutuvat lisäksi Rio De Janeiron osavaltion mestaruus thainyrkkeilyssä ja Macabu Jiu-Jitsu turnausvoitto.

- Santalahti on erittäin hyvätasoinen urheilija, mutta tulee kohtaamaan häkissä itseään paremman. Voin jo nähdä kun käteni nousee ottelun päätteeksi, Minotauro kertoo.

Edellisessä ottelussaan CAGE 41 tapahtumassa marraskuussa Santalahti voitti kaikin tuomariäänin Oleg Dadonovin (7-2-0). Tämän uutisen lopusta voit katsoa Santalahden mietteet tuoreeltaan edellisen ottelunsa jälkeen, sekä kyseisen ottelu kokonaisuudessaan.

CAGE 42 pääottelussa Anton Kuivanen (24-10-0) saa vastaansa Junior Maranhaon (16-6-0).

CAGE 42 ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 17.2.2018 klo 18 alkaen.Katso alta Olli Santalahden haastattelu ja hänen CAGE 41-ottelunsa parhaat palat.

Yllä kokonaisuudessan CAGE 41-ottelu Olli Santalahti vs Oleg Dadonov.