CAGE 42: Edward Walls saa vastaansa kreikkalaisen tyrmääjän

13.01.2018

CAGE 42 Helsingin Kulttuuritalolla 17.2.2018 

Edward Walls kohtaa Roberto Aliajin

Lauantaina 17.2.2018 Helsingin Kulttuuritalolla oteltavassa CAGE 42 ammattilaisvapaaottelutapahtumassa Edward Walls saa vastaansa lukuisian tyrmäyksiä niittäneen kreikkalaisen Roberto Aliajin. 

 8-vuotiaana Norsunluurannikolta Suomeen muuttanut 22-vuotias lappeenrantalainen Edward Walls edustaa Team East Frontia. Kolme vuotta sitten alkaneella ammattilaisurallaan Walls on otellut seitsemän kertaa joista saldona on 5 voittoa ja 2 tappiota. Voitoista 3 on tullut tyrmäyksin. Ennen kaikkea näyttävästä pystyottelusta ja tyrmäyksistä tunnettu Walls saa vastaansa 29-vuotiaan Thessalonikissa asuvan Agias Georgios MMA:ta edustavan Roberto Aliajin. Aliajin  ottelusaldo sisältää 6 voittoa, joista 4 on tyrmäyksiä ja 1 kuristus sekä 2 tappiota.

Määrätietoisen harjoittelun ohessa tradenomiopintojaan viimeistelevä Walls on itsevarma tulevan ottelun alla vaikka arvioi vastustajansa olevan kova joka osa-alueella.

- Muuta en Aliajista tiedä kun, että hän on hyvin räjähtävä ottelija ja kun hänen ottelulistaa katsoo, niin pitäisi olla kova joka osa-alueella. Mulla vaan on paha tapa saada hyvätkin ottelijat näyttämään huonolta ja saada ne panikoimaan. Rauhallisella ja tyynellä otteella lähden taas lähestymään seuraavaa koittajaa. Aion voittaa rauhallisuudella ja monipuolisuudella, sekä ottelemalla kuin haamu ottamatta itse turhia osumia,  Walls visio.

Aliaj näkee Wallsin itsensä kaltaiseksi ottelijaksi ja povaa ottelulle molempien aiemman uran valossa poikkeuksellista lopputulosta.

- Walls on erittäin hyvä kaikilla vapaaottelun osa-alueilla, aivan niin kuin minäkin, joten tulette näkemään ottelun mistä varmasti pidätte. Uskon voittavani täyden ajan jälkeen, Aliaj arvioi.

Edellisessä ottelussaan CAGE 41 tapahtumassa marraskuussa Walls voitti kaikin tuomariäänin Giorgos Kechagiaksen (5-2-0).
Voit katsoa tämän uutiskirjeen lopusta Wallsin mietteet tuoreeltaan edellisen ottelunsa jälkeen, sekä kyseisen ottelun  kokonaisuudessaan.

CAGE 42 pääottelussa Anton Kuivanen saa vastaansa Junior Maranhaon.

CAGE 42 ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 17.2.2018 klo 18 alkaen.Katso alta Edward Wallsin haastattelu ja hänen CAGE 41-ottelunsa parhaat palat.

Yllä kokonaisuudessan CAGE 41-ottelu Edward Walls vs Giorgos Kechagias.