CAGE 39: Maailmanmestarille ranskalaishaastaja

18.04.2017Lauantaina 29.4.2017 Helsingin Kulttuuritalolla oteltavassa CAGE 39 ammattilaisvapaaottelutapahtumassa Suomalaisen vapaaottelun kirkkain lupaus Abdul ”Abba” Hussein kohtaa Ranskan Abdelmoumen Mssaaten.

Viime vuoden amatöörien maailmanmestari sekä vuoden 2015 amatöörien Euroopan mestari Hussein siirtyi ammattilaiseksi marraskuussa 2016 ja on sen jälkeen voittanut molemmat ammattilaisottelunsa ennen täyttä aikaa teknisellä tyrmäyksellä ja takakuristuksella. Nyt Husseinia vastaan asettuvan Mssaaten viiden ammattilaisottelun ottelusaldo koostuu 3 voitosta ja 2 tappiosta. Valtaosa Mssaaten otteluista on päättynyt ennen täyttä aikaa kuristuksilla tai luovutusotteilla.

Hussein uhkuu itselleen ominaiseen tapaan itsevarmuutta, vaikka kohtaa jälleen itseään kokeneemman vastustajan.
 
- Aina kuvittelen matsit omassa päässä ja yleensä ne menee kuvitellulla tavalla. Uskon, että ihan sama kuka sieltä tulee vastaan, niin olen parempi joka osa-alueella. Minulla ole mitään hätää missään positiossa kenenkään kanssa, enkä usko, että vastustaja on samalla tasolla, mutta aina voi käydä hölmösti, Hussein tiedostaa.

- Edellinenkin ottelu meni ihan suunnitelmien mukaan. Tekeminen oli rentoa ja mukavaa. Pystyin nauttimaan jokaisesta hetkestä häkissä. En silti todellakaan ole vielä lähelläkään sataa prosenttia, vaan vielä on paljon käyttämätöntä potentiaalia. Seuraavassa matsissa tullaan taas näkemään parempi versio minusta ja jokaisessa ottelussa tämän jälkeenkin, vakuuttaa Hussein.

Hussein on onnistunut ennustamaan ammattilaisotteluidensa lopputulokset erän ja lopetustekniikan tarkkuudella (ottelut katsottavissa tämän uutiskirjeen lopussa). Tälläkin kertaa visio on selvä.

- Veikkaan, että vastustaja katkeaa jo toisessa erässä ja tulen voittamaan jollain kuristuksella, Hussein povaa.
 
Tapahtuman pääottelussa nähdään 11-ottelun voittoputkessa oleva Janne "Jamba" Elonen-Kulmala kohtaa Brasilian Diego Silvan.

CAGE 39 ammattilaisvapaaottelutapahtuma

otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 29.4.2017 klo 18 alkaen.
CAGE 39 ammattilaisvapaaottelutapahtuma

otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 29.4.2017 klo 18 alkaen.