CAGE 36: Salmimiehelle vastustaja Unkarista

18.08.2016

 

 


CAGE 36: Salmimiehelle unkarilaisvastustaja

 

Suomen tunnetuin naisvapaaottelija, Suvi ”Rockchick” Salmimies, ottelee CAGE 36 tapahtumassa unkarilaista Iren Raczia vastaan. Naiset kapuavat häkkiin syyskuun 3. päivä Helsingin Kulttuuritalolla.

CAGE-sopimusottelija Salmimies otteli viimeksi toukokuussa CAGE 35 tapahtumassa. Kolmen perättäisen häviön pattitilanteessa ollut kouvolalainen loisti uransa kiperimmässä tilanteessa ja otti komean pistevoiton yksimielisin tuomariäänin Ranskan Tatou Ghaniasta.

- Vielä on rutkasti petrattavaa, mutta kyllä pari läheistä sanoi, että pakkovoiton hakeminen siinä vähän näkyi. Olin harvinaisesti se ulottuvampi ottelija niin mulla oli käytössä etuja, joita mulla ei oikein muuten ole. Alapotkuihin olen suhteellisen tyytyväinen, vaikka en ole matsia nähnyt. Parannusta niissä on kyllä pakosti näkyvissä. Silanderin Mikin puhuma volyymi lyönneistä jäi uupumaan ja se harmittaa, Suvi kiteyttää.

Fighters Club Debrecenin riveissä ottelevalla Raczilla on kokemusta yhdeksän ottelun verran ottelusaldon ollen neljä voittoa, neljä tappiota ja yksi tasapisteisiin päättynyt ottelu. Suomessa jo kerran tämän vuoden puolella otellut unkarilainen on haalinut neljästä voitostaan kaksi teknisin tyrmäyksin.

Suvi on ollut paikan päällä todistamassa unkarilaisen kamppailukykyjä, joten ihan tuntematon ei vastustaja ole Salmimiehelle.

- En ole yhtään videota vielä nähnyt. Helmikuussa livenä näin matsin, jonka otteli Siiskosen Eevaa vastaan, mutta täytyy myöntää, etten juuri siitä mitään muista enkä lähde arvailemaan. Pitää katsoa videolta vähän. En taida enää vertailla itseäni keneenkään. Pääasia, että tietää millainen itse on. Suvi on 165cm pitkä, reachi on T-Rex eli 164cm ja paino puntarilla tulee olee 61.7kg. 

Suvi kertoo valmistautumisen tulevaa ottelua varten sujuneen mallikkaasti.

- Helpommin on mennyt kuin aiemmat valmistautumiset. On ollut etu siinä, että on saanut keskittyä vaan ja ainoastaan omaan tekemiseen. Pienet vammatkaan ei ole liikaa stressanneet vaan niiden ympärillä on osannut harjoitella. Sellainen pakko-meininki on hieman karissut.

Alkukesästä loukkaantumisen kärsinyt Salmimies on jälleen treenannut ympäri Suomea ammentaen oppia monilta eri saleilta.

- Polven sivusiteen repeämä piti viisi viikkoa aika kevyellä tatami-ajan, mutta punttia pääsi tekemään ja sittemmin paluu lempparin eli nyrkkeilyn pariin. Pystyä on tehty, kun painia on pitänyt polven kanssa säästellä. Oon treenannu paljon Kouvolassa toki, mut myös Porvoon Thaiboxing Clubilla ja nyt Tampereella kävin MMA Team 300 ja WFC:lla, Suvi kertoo kesänvietostaan.

  31-vuotias Team East Frontin ottelija harjoittelee kovaa ja monipuolisesti valmistautuessaan syyskuun otteluun.

- Lyöntivoimaan on tehty erillisiä treenejä, rankkoja sellaisia. Juossut niin paljon ku pystyny. Mulla aina vaihtelee vähän juoksun, fillaroinnin ja uinnin välillä kausittain. Uskon vaihtelevaan rasitukseen. Mutta pystykausi tässä on lajireenin suhteen ollut menossa. Nyt lisätään lajireeniä ja karistetaan kaikkialta muualta. Parit kovat sparrit tulee vielä ennen matsia ja paljon eriä matossa. Tekniikka huolehtii sit kestävyysreeneistä loppuaikana.

Myös muusikkona tunnettu "Rockchick" lupaa faneilleen uutta tuotantoa ja välittää hyvät fiiliksensä muillekin.

- Laitetaan vähä ihanaa ja hempeetä musaa kohta kuunteluun teille julkiseks. Oikein tulee sellaista kesäistä ja rakkauden täytteistä vähä niinku vaparinki fiilis on ;) ei elämä o niin vakavaa vaikka se tosissaan pitää ottaaki. Lovee kaikille!

Tapahtuman pääottelussa Espoon Janne "Jamba" Elonen-Kulmala saa vastaansa brasilialaisen Denis "Alagoas" Silvan. Kyseessä on huipputason kohtaaminen kun 10-ottelun voittoputkessa oleva "Jamba" kohtaa 10 voittoa ja 2 tappiota otelleen Silvan.

 

CAGE 36 ammattilaisvapaaottelutapahtuma

otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 3.9.2016 klo 18 alkaen. CAGE 36 ammattilaisvapaaottelutapahtuma

otellaan Helsingin Kulttuuritalolla syyskuun 3. päivä klo 18 alkaen.


LisätietoaFACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE