CAGE 36: MM-hopeamitalistille vastustaja Itävallasta

24.08.2016

 

 

CAGE 36: Tuukka Repo kohtaa Itävaltalaisen vastustajan

Vuoden 2015 MM-hopeamitalisti, 20 vuotias järvenpääläinen Tuukka Repo palaa häkkiin syyskuun 3. päivä voitokkaan ammattilaisdebyytin jälkeen. Itävallan Csaba Kolonyi astuu häkin toisen kulmaukseen Repoa vastaan. Itävallan Ennsistä kotoisin oleva Kolonyi tuo mukanaan CAGE 36-tapahtumaan 2-2-0 ammattilaisrekordin.

- Pitkä nyrkkeilijä, ei sen kummoisempaa. Itse olen lyhyt vapaaottelija, niin eiköhän löydy tekniikkapankista pari tekuu enemmän, analysoi Repo vastustajaa sekä itseään.

Tätä nykyä HardKnocks Helsingissä harjoitteleva Repo sai upean alun ammattilaisuralleen ottaen lopetusvoiton CAGE 34-tapahtumassa helmikuussa. Espanjan Ernesto Marquez joutui taipumaan Revolle toisessa erässä teknisen tyrmäyksen tuloksena.

- Rahan saaminen ottelemisesta on kivempaa kun siitä maksaminen, kommentoi Repo ammattilaisuransa ensimmäistä ottelua.

Repo suorittaa parhaillaan varusmiespalvelusta Santahaminan urheilujoukoissa.

- Ihan suht hyvin armeija on sujunut, armeijan kanssa onneksi sovittu, että saa reenata. Iltavapailla painettiin joka päivä reeneihin ja välillä oli reenileirejäkin.

Viimeisen parin viikon ajaksi ennen ottelua Revolla on selvät suunnitelmat varusmiespalveluksen lisäksi.

- Meinasin käydä pari kertaa hieronnassa, pelata minigolffia, katsoa kuola poskella kokkiohjelmia ja käydä lyömässä hiukan pädejä.

20-vuotias järvenpääläinen lupaa vauhdikkaan matsin sekä lohdutuspalkinnon itävaltalaisvastustajalle.

- Samalla kaavalla mennään kuin aina ennenkin, heitetää fist bumppeja kaverin naamaan ja vedetään kaveri katolleen. Voin antaa levyn Fazerin sinistä kotimatkalle niin ei ollut aivan turha reissu ja on edes jotain kotiin vietävää.

Tapahtuman pääottelussa Espoon Janne "Jamba" Elonen-Kulmala saa vastaansa brasilialaisen Denis "Alagoas" Silvan. Kyseessä on huipputason kohtaaminen kun 10-ottelun voittoputkessa oleva "Jamba" kohtaa 10 voittoa ja 2 tappiota otelleen Silvan.

 

CAGE 36 ammattilaisvapaaottelutapahtuma

otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 3.9.2016 klo 18 alkaen.


 CAGE 36 ammattilaisvapaaottelutapahtuma

otellaan Helsingin Kulttuuritalolla syyskuun 3. päivä klo 18 alkaen.


LisätietoaFACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE