CAGE 36: Ammattilaisdebytantti Lintula kohtaa kokeneen liettualaisen

24.08.2016

 

 

CAGE 36: Kokenut liettualainen Lintulaa vastaan

AKA Thailandilla ja Järvenpään Sisu Gymillä harjoitteleva ja valmentava Henri Lintula astuu häkkiin ensimmäistä kertaa ammattilaisena 3. syyskuuta Helsingin Kulttuuritalolla CAGE 36-tapahtumassa.

- Kiva on päästä vihdoin aloittamaan ammattilaisura Cagessa, se on ollut jo pitkään tavoitteena ja nyt olen valmis. Otteleminen tuo fiiliksiä mitä mikään muu ei tuo, varsinkin silloin kun hommat menevät putkeen, kertoo talvet Thaimaassa asuva Lintula.

- Parasta Thaimaassa on päästä oikeasti kovien maailmanluokan ukkojen kanssa sparraamaan ja huomata, että niiden vauhdissa pysyy hyvin. Treenikulttuuriin kuuluu paljon sparria, jopa kolme päivää viikosta on sparria jossa kavereina on mm. UFC-ottelijat Mike Swick ja Soa Palelei, ONE FC-ottelija Jeff Huang, Bellator-ottelija Anastacia Jankova ja myös Thaimaassa asuva suomalainen Glenn Sparv.

Liettualainen Raimondas Sinica tulee jakamaan häkin Lintulan kanssa syyskuun 3. päivä. Huomattavasti Lintulaa kokeneempi Sinica omaa 13 ammattilaisottelun kokemuksen, joista neljä on voittoja ja yhdeksän tappiota. Liettualaisvastustaja on jo saanut kaksi ottelua tämän vuoden puolella vyölleen, tosin häviten molemmat. Ammattilaisdebyyttinsä tekevä Lintula ei ole perehtynyt vastustajaan sen koommin ja jättänyt videoiden katselut valmentajille.

- En kaverista oikeestaan muuta tiedä kun, että kokenut vasuri tulossa vastaan ja siinä ne isoimmat erotkin tulivat. Valmentaja hoitanut tarkemman scouttaamisen ja sanonut, ettei hätää meni matsi mille osa-alueelle tahansa, niin en ole itse sen kummemmin stressaillut.


Kolme viikkoa ennen tapahtumaa ottelukortille lisätty Lintula kertoo mielentilan olevan kohdillaan ennen miehen ensimmäistä ammattilaisottelua.

- Fiilikset ollut viime aikoina yllättävän rauhalliset ja odottavat. Matsi tuli sen verran nopealla varotusajalla, ettei olla mitään kummempia muutoksia tehty, vähän kevennetty treenimääriä loppua kohden loukkaantumisten välttämiseksi. Viimeiset viikot menevät lähinnä vikoja kiloja pudotellessa ja matsia fiilistellessä.

Lintula uskoo, ettei tulevassa ottelussa tarvita tuomareiden pistekortteja.


- Vastustajan kaikki matsit loppunu ennen täyttä aikaa tähänki asti ja tuskin menee nytkään. Toivottavasti kaveri on yhtä valmis ku mä!

Tapahtuman pääottelussa Espoon Janne "Jamba" Elonen-Kulmala saa vastaansa brasilialaisen Denis "Alagoas" Silvan. Kyseessä on huipputason kohtaaminen kun 10-ottelun voittoputkessa oleva "Jamba" kohtaa 10 voittoa ja 2 tappiota otelleen Silvan.

 

CAGE 36 ammattilaisvapaaottelutapahtuma

otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 3.9.2016 klo 18 alkaen.


 CAGE 36 ammattilaisvapaaottelutapahtuma

otellaan Helsingin Kulttuuritalolla syyskuun 3. päivä klo 18 alkaen.


LisätietoaFACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE