CAGE 60 MAIN EVENT: Walls vs Souza

18.10.2023

  

CAGE 60 PÄÄOTTELU: Walls vs Souza

CAGE 60 -tapahtuma kruunaa kamppailuvuoden pikkujoulusesongin kuumassa sykkeessä Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 25.11.2023. Illassa pääottelussa on tarjolla todellista herkkua, kun tyrmäyskone Edward Walls palaa CAGE- häkkiin ja kohtaa Cage Warriors- veteraani Pedro Souzan.

Pohjois-Euroopan näyttävin tyrmääjä

CAGE 60 tarjoilee todella tasokkaan ottelukattauksen. Kirsikkana kakun päällä Pohjois-Euroopan kovimpiin tyrmääjiin lukeutuva Edward "Bad Teddie Bear" Walls palaa Kulttuuritalolle esiintymään kotiyleisön eteen. Näyttävistä tyrmäyksistä ja millintarkasta pystyottelutyylistään tunnettu Walls nähtiin viimeksi CAGE 56- tapahtumassa, jossa miehen jalkoihin jäi BJJ-taituri Anthony Riggio. Nyt Walls kiristää hieman ruuvia, kun vastaan asettuu kansainvälisesti kokenut ja kovalistainen Pedro Souza. 

-Ennustan, että ottelu päättyy toisen erän tyrmäykseen, toteaa Walls kylmänviileästi tulevasta pääottelustaan.

16:n keskeytysvoiton veteraani

Kokenut brasilialainen Pedro Souza ei ole kokemuksestaan huolimatta mikään tavallinen kehien kiertolainen. Vakuuttavat 18 voittoa ja 5 tappiota ovat siivittäneet brasilialaisen haastamaan mm. Euroopan kovimpia nousevia nimiä. Hurjat 16 keskeytysvoittoa urallaan takonut brasilialainen kärsi edellisessä ottelussaan Cage Warriorsissa tappion tasaisen ottelun jälkeen haavasta johtuvalla keskeytyksellä UFC:hen ottelusta ponnistanutta Morgan Charriereä vastaan.

Walls kovan paikan edessä

Walls vs Souza on todella CAGE 60 pääottelun arvoinen kohtaaminen. Takavuosina Souza pysyi täyden ajan kyydissä CAGE 33 tapahtumassa  suomalaista vapaaottelupioneeri Mikael Silanderia vastaan häviten Silanderille tuolloin enemmistöäänin, mutta on sittemmin esitellyt vakuuttavia otteita ympäri maailman. Vaarallinen mattokamppailija voi aiheuttaa Wallsille ongelmia, jos hän saa espoolaisen kammettua kanveesiin, mutta pystyottelussa Walls on valovuosia Souzaa edellä. Uskon, että jos "Edin" kaatojen puolustus ei petä, osuu miehen ennustus ottelun lopputuloksesta oikeaan, analysoi CAGE urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

CAGE 60 Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 25.11.2023 klo 18.