CAGE 60: Elonen-Kulmala vs Herrera

03.10.2023

  

CAGE 60 Elonen-Kulmala vs Herrera

CAGE 60 -tapahtuma kruunaa kamppailuvuoden pikkujoulusesongin kuumassa sykkeessä Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 25.11.2023. Tapahtumassa nähdään kuumottava veteraaniottelijoiden kohtaaminen, kun CAGE-veteraani Janne "Jamba" Elonen-Kulmala kohtaa aggressiivisen Percy Herreran.

Jamban paluu

Viimeksi vuonna 2020 CAGE- häkissä nähty pitkän linjan veteraani Janne "Jamba" Elonen-Kulmala palaa pitkästä aikaa ilahduttamaan Kulttuuritalon yleisöä. 30 ammattilaisottelun verran kokemusta mukanaan kantava espoolainen on viime vuosina nähty kansainvälisillä näyttämöillä mm. Cage Warriors- ja Oktagon- organisaatioiden tapahtumissa. Vaikka tulokset ulkomaanmatkoilta eivät ole olleet toivotunlaisia, on Jamba valmis kääntämään kelkan marraskuun 25. päivä.

-Lähden otteluun tosi luottavaisin ja rauhallisin fiiliksin. Uskon pystyväni nauttimaan ottelemisesta entistä enemmän ja toivon sen myös näkyvän ulospäin.

Nyt vauhdikas ja vaarallinen vasuri palaa Kulttuuritalolle uransa kymmenenteen CAGE- otteluun ja kohtaa myös varsin kokeneen Percy Herreran.

Kokenut Herrera

Percy Herrera saapuu Suomeen hakemaan lisää matkamuistoja. Edellisellä reissulla huiskean pitkä italialainen nappasi keskeytysvoiton Turun Hannan Housmandista. Nyt aggressiivisella ja lopetushakuisella Herreralla on mahdollisuus napata jo toinen suomalainen päänahka tälle vuodelle ja pilata "Jamban" kotiinpaluu.

Kovat odotukset

Mahtavaa nähdä Jamba takaisin CAGE- häkissä! Mielestäni ottelupari on hyvä ja lähtöasetelmaltaan tasainen. Molempien ottelijoiden ollessa monipuolisia uskon, että Elonen-Kulmala on kuitenkin pienen askeleen edellä jokaisella vapaaottelun osa-alueella. Jamballa ei kuitenkaan ole varaa virheisiin ja viimeisten vuosien tappiollinen otteleminen on varmasti yhtä suuri mörkö voitettavaksi, kuin mitä Herreira itsessään on. Jos Jamba onnistuu voittamaan itsensä, on hänellä myös kaikki mahdollisuudet voittaa Herrera, analysoi CAGE urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

CAGE 60 Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 25.11.2023 klo 18.