CAGE 60 CO-MAIN EVENT: Skonbäck Vs Terceros

23.10.2023

  

CAGE 60: Skonbäck vs Terceros

CAGE 60 -tapahtuma kruunaa kamppailuvuoden pikkujoulusesongin kuumassa sykkeessä Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 25.11.2023. Illan toisessa pääottelussa Helsingin kivinyrkki Niko Skonbäck kohtaa voittamattoman Kevin Tercerosin.

Kovalyöntinen helsinkiläinen

Kaksi vakuuttavaa voittoa CAGE -häkissä napannut Niko Skonbäck nousee ansaitusti illan toiseen pääotteluun. Suorasanainen ja kovalyöntinen Primus Fight Teamin herrasmies on esitellyt vakuuttavia otteita kohdatessaan Andreas Lindbladin ja Evasio D´Onofrion. Molemmat haastajat murtuivat helsinkiläisen kovan prässin ja tulivoiman edessä. Nyt Skonbäck saa urallaan uudenlaisen haasteen, kun vastaan asettuu voittamaton käsilukkospesialisti Kevin Terceros.

-Siistiä päästä taas flaidaamaan. Vastustajaks löydettii joku bolivialainen lukkomies. Jos se vielä pääsee nyssyköiden kanssa tullista Suomeen, ni pitää toivottaa häkissä tervetulleeks, veistelee Skonbäck.

Voittamaton Thunder Fight-mestari

Kotimaassaan Boliviassa pysäyttämättömästi otellut Kevin Terceros saapuu Suomeen metsästämään jälleen yhtä keskeytysvoittoa. "El Diabliton" seitsemästä voitosta peräti kuusi on napattu käsilukoilla ja yksi tyrmäyksellä. Tuoreimmassa ottelussaan Terceros voitti brasilialaisen Thunder Fight-organisaation mestaruuden tyrmäyksellä. 

Tyrmäys vai käsilukko?

- Terceros on mielenkiintoinen ja tyylillisesti hyvin erilainen haaste mitä Skonbäck on tähänastisella ammattilaisurallaan kohdannut. Vaarallinen ja äärimmäisen aggressiivinen matto-ottelija Terceros voi ehdottomasti rokottaa Skonbäckiä pienimmästäkin virheestä. Toisaalta "El Diablito" ei ole aikaisemmin kohdannut toista Skonbäckin tasoista ottelijaa ja uskon helsinkiläisen ottelutyylin olevan todella haastava Tercerosille. Skonbäckin prässi ja kaatojen puolustus saattaa olla liikaa ja uskon kotiyleisön saavan nauttia jälleen yhdestä Skonbäckin voitokkaasta esityksestä, analysoi CAGE urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

CAGE 60 Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 25.11.2023 klo 18.