CAGE 60: Aikonen vs Del Valle

16.10.2023

  

CAGE 60: Aikonen vs Del Valle

CAGE 60 -tapahtuma kruunaa kamppailuvuoden pikkujoulusesongin kuumassa sykkeessä Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 25.11.2023. Illassa nähdään kovia tulevaisuuden nimiä, kun Suomen lupaavimpiin tulevaisuuden nimiin lukeutuva Niko "Hunter" Aikonen kohtaa moninkertaisen Espanjan mestarin Manuel Del Vallen.

Tyrmäävän hyvä Aikonen

CAGE 59- otteluillassa käyty uusintaottelu Italian mestari Adrian Murugia vastaan ei jättänyt arvailuja Aikosen potentiaalista CAGE-häkissä. Vakuuttavan tyrmäysvoiton napannut 03 Fight Teamin ottelija esitteli illan viihdyttävimmän sisääntulon ohella loistavaa taktista osaamista ja vaarallista pystyotteluaan. Kesän harjoituskauden jälkeen Aikonen on valmis jatkamaan mestarijahtia, kun vastaan asettuu Espanjan ykkönen, Manuel Del Valle. Tulevaan kamppailuun "Hunter" suhtautuu tyynen rauhallisesti.

-Alkuun varmasti vähän painitaan ja sen jälkeen alan lyömään. Eiköhän sitten tapahdu taas jotain hyvää ja kivaa, toteaa Aikonen naureskellen.

Espanjan mestari

Sevilla Fight Centeriä edustava Manuel Del Valle on moninkertainen Espanjan mestari ja arvokisaedustaja. Vakuuttavat 23 voittoa ja vain 7 tappiota amatööriurallaan otellut espanjalainen on taatusti enemmän kuin valmis haastamaan vaarallisen suomalaisen tämän kotikentällä.

Mestarien mittelö

Kahden maan mestarien kohtaaminen on aina kiinnostava lähtökohta uransa alkutaipaleilla oleville ottelijoille. Kumpikaan ottelija ei haasteita kaihda ja uskon, että ottelusta voi tulla yksi illan vauhdikkaimpia. Jos Aikonen esittelee samankaltaista pystyottelua kun edellisessä ottelussaan en usko espanjalaisen pysyvän kyydissä täyttä aikaa, mutta monipuolinen ja kokenut Del Valle saapuu varmasti vahvalla ottelusuunnitelmalla valmiina pilaamaan suomalaisen voitonjuhlat, analysoi CAGE urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

CAGE 60 Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 25.11.2023 klo 18.