CAGE 58: Skonbäck vs D´Onofrio

06.03.2023

   

 

CAGE 58:
Skonbäck vs D´onofrio

CAGE 58- vapaaottelutapahtuma otellaan 22.4 Helsingin Kulttuuritalolla. Illassa nähdään GB Gymin tyrmääjän. Niko Skonbäckin odotettu paluu italialaista Evasio D´Onofriota vastaan.

Skonbäck vihdoin häkkiin

CAGE- sopimusottelija Niko Skonbäck on kohdannut vastoinkäymisen toisensa jälkeen, joka on viivyttänyt miehen paluuta vapaaotteluhäkkiin. Sairastumiset, loukkaantumiset ja vastustajien peruuntumiset ovat hidastaneet helsinkiläisen urakehitystä, mutta nyt Skonbäck on viritetty huippukuntoon ja mies on valmiina paluuseen.

Viimeksi vuoden 2021 lopussa ammattilaishäkissä nähty Skonbäck esitteli tuolloin vaarallisuutensa ja tyrmäsi Andreas Lindbladin ensimmäisessä erässä. Paluuottelussaan Skonbäck kohtaa italialaisen veteraaniottelija Evasio D´Onofrion.

"Bushi"

Vuodesta 2009 saakka ja kuudessa eri maassa vapaaottelun ammattilaisena nähty Evasio "Bushi"  D´Onofrio ei kaihda haastajan rooliaan. Fyysinen ja rohkeasti iskuja vaihtava italialainen nousi CAGE- häkkiin kohtaamaan Mikko Ahmalan CAGE 57- otteluillassa. Pistetappiosta sisuuntunut veteraani saa toisen mahdollisuuden Kulttuuritalon kirkkaissa valoissa, kun hän kohtaa toistamiseen helsinkiläisen yleisön suosikin.

Skonbäckin odotettu paluu

Skonbäck saattaa olla peruuntumisten seurauksena unohtunut CAGE- yleisön mielestä. Uskon D´Onofrion lähtevän rohkeasti haastamaan Skonbäckiä pystyottelussa, joka antaa suomalaiselle tilaisuuden muistuttaa vapaaottelukansaa iskuvoimastaan. Niin kauan, kuin Skonbäckin leiri ei aliarvioi italialaista ja lähde otteluun takki auki, uskon Skonbäckin nappaavan toisen vakuuttavan tyrmäysvoiton, arvioi CAGE-urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

CAGE 58 Katsottavissa suorana Viaplayltä klo 18 alkaen!