CAGE 57 MAIN EVENT: Santalahti vs Sekulic

13.01.2023

   

CAGE 57 Pääottelu:
Santalahti vs Sekulic

CAGE 57 Vapaaottelutapahtuma avaa kamppailuvuoden Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 11. helmikuuta. CAGE-veteraani Olli Santalahti saapuu kotiyleisön eteen tuuraamaan Markus Rytöhonkaa ja kohtaa UFC-veteraani Stefan Sekulicin.

Maailman kehistä kotiyleisön eteen

Seisemän kertaa CAGE-häkissä aiemmin nähty Olli "The Amazing" Santalahti on valmis palaamaan kotiyleisön eteen. Viime vuosina BRAVE CF:n riveissä nähty Santalahti tähdittää nyt CAGE-pääottelua toista kertaa.

-Tämä mahdollisuus otella CAGE:ssa tuli kuin tilauksesta ja kotiyleisö tarjoaa aina oman lisänsä ottelemiseen. En voi olla kuin tyytyväinen tilanteeseen, toteaa Santalahti.

Vahvana painijana ja matto-ottelijana mainetta niittänyt turkulainen odottaa innolla mahdollisuutta kohdata UFC- veteraani kotikehässä.

-Sekulic on hyvä vastustaja. Hänen vahvuutensa ovat mattokamppailussa ja vahvoissa alasvienneissä. UFC-kokemus on myös mukava lisä tilastollisesti ajateltuna, kun kukistan hänet, Santalahti arvioi.

Serbian UFC-veteraani

UFC:n riveissä kahdesti vuosina 2018-2021 välillä otellut Stefan Sekulic on valmis pilaamaan Santalahden kotiinpaluun. Pandemian hellitettyä hyvään ottelutahtiin päässyt serbialainen on vaarallinen vasuri, joka tuo mukanaan yli 20 ottelua ammattilaiskokemusta ympäri maailmaa. Nopeita potkuja ja lopetushakuista matto-ottelemista yhdistelevä Sekulic on kaatanut yhdeksän vastustajaansa ennen täyttä aikaa.

Korkean tason kohtaaminen

On mahtavaa saada kokenut ja uran huippuvuosiaan lähestyvä Santalahti kohtaamaan viime vuosina maailman huipulla itseään testannut veteraani. Kumpikaan ottelija ei ole pystytaituri, vaan vahvuudet löytyvät mattokamppailusta. Santalahti vaikuttaa olevan ottelijoista fyysisesti voimakkaampi ja matossa monipuolisempi, joka antaa kirjoissani pienen edun suomalaisen puolelle. Sekulicin dynaamisia hyökkäyksiä ja kahden jalan kaatoa ei saa kuitenkaan aliarvioida, sillä ei ole mahdottomuus, että serbialainen veteraani ruuvaa giljotiinikuristuksen kohdilleen jos siihen mahdollisuus hänelle avautuu, arvioi CAGE-urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

CAGE 57 Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 11.2.2023.