CAGE 57: Ahmala vs D´Onofrio

19.01.2023

   

CAGE 57: Ahmala vs D´Onofrio

CAGE 57 ammattilaisvapaaottelutapahtuma avaa vauhdikkaan kamppailuvuoden Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 11. helmikuuta. Helsingin Mikko "Maniac" Ahmala kohtaa illan pääkortilla italialaisen veteraanin Evasio "Bushi" D´Onofrion.

Hullun lailla häkkiin

Uransa kymmenettä kertaa CAGE- häkkiin kapuava Mikko "Maniac" Ahmala on taattua viihdettä kamppailukansalle. Viimeksi Ahmalan esiintyessä Kulttuuritalon valojen alla kaatui norjalainen thainyrkkeilymestari Joachim Tollefsen tuomareiden yksimielisellä päätöksellä. Uransa parasta pystyottelua esitellyt kehäkettu on valmis mihin tahansa, kun vastakkaiseen kulmaan astelee italialainen veteraani.

-Oon valmistautunut täyteen sotaan! Ihan sama millä osa-alueella ottelu käydään, niin tulen tekemään pahaa jälkeä, Ahmala lupaa.

Italialainen konkari

Vuodesta 2009 saakka ja kuudessa eri maassa vapaaottelun ammattilaisena nähty Evasio D´Onofrio ei kaihda haastajan rooliaan. Fyysinen ja rohkeasti iskuja vaihtava italialainen palasi ottelutauolta lokakuussa 2022 kotimaassaan. Vaikka italialaisen paluuottelu päättyikin tappioon, on D´Onofrio valmis vetämään vierastyöläisen hanskat käteen ja haastamaan Ahmalan suomalaisyleisön edessä.

Veteraanien kamppailu

Uskon Mikko Ahmalan olevan ottelun taitavampi osapuoli niin pystyssä, kuin matossakin ja jos Tollefsen ottelu jotain meille opetti, niin "Maniac" ei ainakaan saavu Kulttuuritalolle helposti luovuttamaan. Jos Ahmala haluaa ottelusta tyylipuhtaan voiton on hänen onnistuttava pitämään D´Onofrio iskujensa päässä ja hallita ottelun kulkua sen alusta asti. Jos italialainen saa kuitenkin koneet käyntiin ovat kovat iskut ja riskialtis pystyottelu, jotka ovat johtaneet viiteen tyrmäysvoittoon, todellinen uhka kenelle tahansa "Bushin" kohtaavalle, arvioi CAGE-urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

CAGE 57 Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 11.2.2023.