Markus Rytöhonka

Primus Fight Team

8-6-1

171cm / 65,8kg

Finland, Helsinki

Lisätietoa

Main event


69 kg

Konmon Deh

MMA Factory

12-9-0

168cm / 69kg

France, Paris

Lisätietoa

L
Win method:
unanimous decision
W

CAGE 56: Walls vs Riggio

30.10.2022

  

 

CAGE 56 WALLS VS RIGGIO


CAGE 56 Ammattilaisvapaaottelutapahtuma päättää vauhdikkaan kamppailuvuoden Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 10. joulukuuta, kun yksi CAGE-historian valovoimaisimmista ottelijoista, tyrmäyskone Edward Walls palaa uudessa painoluokassa CAGE-häkkiin.

Edward Wallsin paluu

Edward "Bad Teddy Bear" Walls nähtiin viimeksi CAGE-häkissä vuonna 2020. Tuolloin Walls kohtasi vuoden otteluksi valitussa kamppailussa nykyisen tallikaverinsa Sten Saaremäen. Tuolloin Walls nappasi uransa kuudennen CAGE-voiton ja lähti kamppailun siivittämänä kokeilemaan siipiään ulkomaille. Epäonnistuneen Englannin kampanjan jälkeen Walls palasi vauhtiin lokakuun lopussa Kanadassa napaten ensimmäisen erän tyrmäysvoiton Michael Imperatosta. 

-Voittaminen tuntuu aina hyvältä, mutta voittaminen tavalla josta minut tunnetaan on vielä maukkaampaa. Paljon kivisiä tilanteita on mahtunut urakehitykseen ja paljon olen kyseenalaistanut omia kykyjäni. Taidot riittää vaikka mihin, mutta korvienväli on oltava oikeassa tilassa, Walls analysoi.

Nyt edessä on kotiinpaluu, kun "Bad Teddy Bear" aikoo jatkaa tyrmäysputkeaan ja kaataa näyttävästi Sveitsin Anthony Riggion 10. joulukuuta.

Luovutusotteiden mestari

Wallsin kotiinpaluuta pilaamaan saapuu sveitsiläinen brasililaisen jiu-jitsun mustavyö Anthony Riggio. Riggio on tunnettu vahvana mattokamppailijana ja miehen yhdeksästä voitosta seitsemän onkin kirjattu erilaisin luovutusottein. Walls saa siis olla äärimmäisen tarkkana, mikäli Riggio onnistuu raahaamaan suomalaisen kanveesin pintaan. 

Toivosen ennakkoanalyysi

Edward Walls on ilo nähdä jälleen CAGE-häkissä! Yksi taitavimmista suomalaisista pystyottelijoista kohtaa klassisessa striker vs grappler -ottelussa mattospesialisti Riggion. Sveitsiläinen ei ole pystyssäkään aseeton, mutta on odotettavissa, että kun Walls pääsee esittelemään iskutaitojaan Riggio yrittää viedä kamppailun kanveesin pintaan. Riggio on tyylillisesti hyvin samankaltainen, kuin Wallsin Kanadassa tyrmäämä Michael Imperato. Uskon, että ottelu tulee noudattamaan samaa kaavaa ja "Edi" kaivaa toisen perättäisen tyrmäysvoiton, summaa CAGE urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

CAGE 56 Helsingin Kulttuuritalolla 10.12. Klo 18.

 

Reittihaku