Markus Rytöhonka

Primus Fight Team

8-6-1

171cm / 65,8kg

Finland, Helsinki

Lisätietoa

Main event


69 kg

Konmon Deh

MMA Factory

12-9-0

168cm / 69kg

France, Paris

Lisätietoa

L
Win method:
unanimous decision
W

CAGE 56: Mankinen vs Hudson

23.11.2022

   

CAGE 56: Mankinen vs Hudson

CAGE 56 Ammattilaisvapaaottelutapahtuma päättää vauhdikkaan kamppailuvuoden Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 10. joulukuuta. Otteluilta saa kovan avauksen, kun 03 Fight Teamin Ville "GOAT" Mankinen kohtaa Bellator-veteraani Rafael Hudsonin.

Neljän ottelun voittoputkessa

Kovan alun ammattilaisuralleen saanut Ville "GOAT" Mankinen on todellisesti kääntänyt uransa suunnan. Kahden ottelun tappioputkesta vaikuttavaan neljän ottelun voittoputkeen noussut ottelija on alkanut lunastaa hänelle asetettuja odotuksia. Kreikkalaisen jumalan fysiikalla ja stoalaisella olemuksella varustettu, UFC-veteraani Tom Niinimäen valmennuksessa harjoitteleva Mankinen on valmis vuoden neljänteen CAGE-otteluunsa, kun hän kohtaa uransa pahimman haastajan, Bellator-veteraani Rafael Hudsonin.

- Odotan kovaa ja vauhdikasta ottelua. On mukavaa päästä ottelemaan kovan luokan ukkoa vastaan ja testaamaan omia kykyjä. Hudson on monipuolinen ottelija niin kuin minäkin, joten tule varmasti mielenkiintoinen ottelu, toteaa "GOAT".

Mankisen edellisen tappion ollessa vuodelta 2019, ei tappio käy mielessäkään.

-En muista miltä häviäminen tuntuu, enkä haluakaan muistaa, kuittaa Mankinen virne naamallaan.

Kansainvälisten kehien veteraani

Shooto Brasilista ponnistanut nykyisin Portugalissa asuva brasilialainen Rafael Hudson on osoittanut kovan iskuvoimansa ja aggressiivisen ottelemisensa kantavan pitkällle. "Apocalipso" ponnisti nopeaan tahtiin kotimaastaan sekä BRAVE-, että Bellator-häkkeihin haastamaan organisaatioiden tulevaisuuden nimiä. Lopetushakuisen Hudsonin kymmenestä ottelusta vain yksi on menty tuomariäänille asti ja yksikään miehen voitoista ei ole nähnyt täyttä aikaa. Viimeksi Hudsonin käsittelyssä taittui Joao Neto ensimmäisen erän lopetusvoitolla. 

Fyysisten kamppailijoiden kohtaaminen

- Ville Mankinen on onnistunut vahvalla painiosaamisellaan ja fyysisyydellään rakentamaan vakuuttavan voittoputken jatkuvasti kovempia haastajia vastaan. Uskon, että Hudsonin fyysisyys ja lyöntivoima tulee tuomaan uudenlaisen haasteen Laitilan kuuluisimmalle vapaaottelijalle. Jos Ville onnistuu heiluttamaan tahtipuikkoa ja määräämään ottelun kulun painiosaamisellaan puuduttaen parhaat paukut pois brasilialaisesta uskon Mankisen nappaavan uransa vakuuttavimman voiton. Joskaan virheisiin ei ole varaa - jos "GOAT" jää alusta asti takajalalle on suuri riski, että Hudson nappaa jälleen yhden keskeytysvoiton listaansa, arvioi CAGE-urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

CAGE 56 Helsingin Kulttuuritalolla 10.12. Klo 18.

 

Reittihaku