Markus Rytöhonka

Primus Fight Team

8-6-1

171cm / 65,8kg

Finland, Helsinki

Lisätietoa

Main event


69 kg

Konmon Deh

MMA Factory

12-9-0

168cm / 69kg

France, Paris

Lisätietoa

L
Win method:
unanimous decision
W

CAGE 56: Lintula vs DeVreught

15.11.2022

  

 

CAGE 56: Lintula vs DeVreught


CAGE 56 Ammattilaisvapaaottelutapahtuma päättää vauhdikkaan kamppailuvuoden Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 10. joulukuuta. Tapahtumassa BJJ-spesialisti Henri Lintula kohtaa aggressiivisen CAGE-veteraani Quinten De Vreughtin.

Kuristusten erikoismies

Brasilialaisen ju-jutsun mustaa vyötä lanteillaan kantava Henri Lintula palasi vuoden ottelutauolta voitokkaasti CAGE 55-tapahtumassa napaten helpon näköisesti ensimmäisen erän lopetuksen brasilialaisesta Jocimar Ferreirasta. Pystyottelun kehittämiseen panostanut Lintula oli asettanut tavoitteekseen esitellä uusia pystyottelutemppujaan, mutta ottelun päätyessä nopeasti painiksi päätti mattospesialisti käyttää parasta osaamistaan ja napata jälleen yhden kuristusvoiton tilastoihinsa. Täydellisellä lopetusprosentilla otteleva Lintula lähtee metsästämään vuoden toista voittoa norjalais-hollantilaisesta Quinten De Vreughtista.

-DeVreught on ihan hyvä ja monipuolinen vapaaottelija. Edellisen ottelun perusteella heikoimmillaan, kun jää mattotilanteissa alle, missä kääntää suht nopeasti selkänsä, johon aion kuristaa sen ensimmäisessä erässä, Lintula summaa.

Hybrid Viking

Norjalais-hollantilainen Quinten "Hybridviking" De Vreught teki CAGE-debyyttinsä samaisessa syyskuun illassa Ruotsin Alexander Lindgreniä vastaan. Kovaa aloittanut De Vreught kärsi keskeytystappion toisessa erässä, mutta sisukkaan esityksensä ansiosta saa toisen mahdollisuuden CAGE-häkissä kotikehän Lintulaa vastaan.

- Olen todella tyytyväinen, että pääsen palaamaan CAGE- häkkiin! Henri on kova ottelija, mutta niin olen minäkin ja uskon, että ottelustamme tulee mahtava show faneille, DeVreught

Odotettavissa iskusotaa

- De Vreught aloittaa varmasti kovaa ja pyrkii yllättämään Lintulaa pystyssä. Atleettisuutensa ansiosta uskon norjalaisen pysyvän tolpillaan hetken pidempään, kuin Ferreira, mutta jos ei De Vreught löydä Lintulan leukaa nopeasti, päätyy ottelu luultavasti ennemmin tai myöhemmin kanveesin pintaan. Matossa Lintula on merkittävästi taitavampi, kuin norjalainen haastaja ja luultavasti voitto lähtee Järvenpäähän tälläkin kertaa, summaa CAGE-urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

Muutoksia ottelukortille

Urholinin mainekasta ja meritoitunutta kamppailusukua edustavan Riku "The Discipline" Urholinin ja Ruotsin räjähtäviä otteita esitelleen Alexander "The Good Guy" Lindgrenin ottelut siirtyvät helmikuulle terveyssyistä.

Yhdeksänkertainen CAGE-veteraani, viihdyttävistä otteluista tunnettu Mikko "Maniac" Ahmala nousee ottelukortille kohdatakseen vaarallisen ruotsalaisen lopetuskoneen, Andreas "Bane" Gustafssonin.

 

CAGE 56 Helsingin Kulttuuritalolla 10.12. Klo 18.

 

Reittihaku