Markus Rytöhonka

Primus Fight Team

8-6-1

171cm / 65,8kg

Finland, Helsinki

Lisätietoa

Main event


69 kg

Konmon Deh

MMA Factory

12-9-0

168cm / 69kg

France, Paris

Lisätietoa

L
Win method:
unanimous decision
W

CAGE 56: Skonbäck vs Ramos

01.11.2022

  

 

CAGE 56 Skonbäck vs Ramos


CAGE 56 ammattilaisvapaaottelutapahtuma päättää vauhdikkaan kamppailuvuoden Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 10. joulukuuta. Tapahtumassa nähdään yksi Suomen viihdyttävimmistä ottelijoista, kun Niko Skonbäck palaa CAGE-häkkiin.

Tyrmäävä Niko Skonbäck

Helsingin Niko Skonbäck nousee vihdoin vapaaotteluhäkkiin haastavan vuoden jälkeen. Vuonna 2021 CAGE-debyytissään tyrmäävää jälkeä tehnyt Skonbäck on kärsinyt sairasteluista ja loukkaantumisista, jotka ovat hankaloittaneet harjoittelua koko kuluneen vuoden. Kovaa prässiä ja armotonta lyöntivoimaa aseinaan käyttävä Skonbäck on huippukunnossa armoton vastustaja kenelle tahansa välisarjalaiselle Euroopassa. Nyt PRIMUS Fight Teamin urheilija on valmis kuittaamaan seuraavan tyrmäysvoiton brasilialaisen Bruno Ramosin kustannuksella.

-Vastustaja tulee lämpimistä, joulukuiseen stadiin. Tavotteena on, että kohtelu on kun kokoomusnuorella Korsossa, eli punainen nuha ja paluulippu himaan, Skonbäck veistelee.

Brasilialaista thainyrkkeilyä

Brasilian Curitibasta tuleva Bruno "Sonhador" Ramos on thainyrkkeilyspesialisti. Pitkältä ottelutauolta viime vuonna palannut ottelija edustaa maineikasta Evolucao Thai-salia, jonka muita kasvatteja ovat mm. UFC-ottelijat Godorfo Pepey, Wagner Prado ja Diego Nunes. Nyt vaarallinen pystyottelija tuo osaamisensa Suomeen haastaakseen Skonbäckin paikan Pohjoismaiden rankingeissa.

-Tunnen oloni rauhalliseksi ja olen valmis tekemään tarvittavan, jotta käteni nousee ottelun päätteksi. Olen todella iloinen, että CAGE tarjoaa minulle mahdollisuuden tähän otteluun, Ramos toteaa.

Odotettavissa iskusotaa

- Uskon, että ottelu tullaan pääasiassa käymään pystyssä, jossa Skonbäckin voimalyöminen ja prässi määräävät ottelun temmon. Brasilialaisen paras mahdollisuus voittoon on onnistua rokottamaan Skonbäckiä tämän liikkuessa kovaa eteenpäin tai kontrolloida etäisyyttä potkuilla ja vahvalla clinch-ottelemisella. Pidän kuitenkin todennäköisenä, että Skonbäckin iskuvoima on brasilialaiselle liikaa ja ennemmin tai myöhemmin helsinkiläinen löytää tien Ramosin suojauksen läpi, summaa CAGE-urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

CAGE 56 Helsingin Kulttuuritalolla 10.12. Klo 18.

 

Reittihaku