Markus Rytöhonka

Primus Fight Team

8-6-1

171cm / 65,8kg

Finland, Helsinki

Lisätietoa

Main event


69 kg

Konmon Deh

MMA Factory

12-9-0

168cm / 69kg

France, Paris

Lisätietoa

L
Win method:
unanimous decision
W

CAGE 56: Dara vs Husseini

30.11.2022

   

CAGE 56: Dara vs Husseini

CAGE 56 ammattilaisvapaaottelutapahtuma päättää vauhdikkaan kamppailuvuoden Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 10. joulukuuta. Otteluilta saa loppumetreillä lisäyksen, kun Turun FinnFighters Gymiä edustava Hama Dara kohtaa maaottelu hengessä Ruotsin Safiullah Husseinin.

Pikahälytyksellä CAGE häkkiin

Turun legendaariselta FinnFighters Gymiltä tuleva Hama Dara on valmis tarttumaan tilaisuuteen, kun sellainen hänen kohdalleen osuu. Aktiivisesti mahdollisuutta nousta CAGE häkkiin hakenut Dara saa vihdoin tilaisuutensa, kun ottelukortille aukesi paikka Ville Mankisen valitettavan olkapäävamman takia. Vauhdikasta pystyottelua ja hyvää scrämbläämistä aiemmin esitellyt Dara nähtiin CAGE 51- illassa vauhdikkaassa amatööriottelussa, jossa Turkulainen kuristi sittemmin myös ammattilaiseksi nousseen Joona Hannulan. Nyt Hama on valmis varsinaiseen CAGE ammattilais- debyyttiinsä kohtaamalla vain viikon valmistautumisella ruotsalaisen Safihullah Husseinin.

Kovissa liemissä keitetty Husseini

Fight Club Rushin kasvatti Safihullah Husseini ei myöskään ottelumahdollisuuksia kaihda, vaan nousee ennakkoluulottomasti kohtaamaan suomalaisen Daran. Ruotsalainen on ehtinyt tänä vuonna ammattilaishäkkiin kolmesti kohdaten mm. ruotsalaisen kärpässarjan lupauksen Johnny Touman. Huomattavan määrän tyrmäysvoimaa käsissään omaava Husseini saapuu varmasti Kulttuuritalolle itsevarmana ja valmiina lopettamaan kamppailuvuotensa voitokkaasti.

Maaottelu hengessä

- Samanlaisen kokemustason omaavat Husseini ja Dara tuovat varmasti vauhdikkaan avauksen CAGE 56- oteluiltaan. Daran suosiessa vahvaa potkupainotteista pystyottelua on mahdollista, että suomalaisen liike ja etäisyyden hallinta aiheuttaa Husseinille ongelmia pystyssä, joskaan virheisiin ei ole varaa Safin kaltaisen voimakkaan lyöjän kohdalla. Uskon, että ottelu voi ratketa sen avaus sekunneilla tai päättyä viimeisessä erässä kongin kumahdukseen. Näiden kahden ottelijan kohdalla mikä tahansa on mahdollista, arvioi CAGE-urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

Muutoksia ottelukortille

Niko Skonbäckin alkuperäinen vastustaja Bruno Ramos on valitettavasti joutunut vetäytymään ottelusta ja Skonbäck kohtaa lyhyellä varoitusajalla otteluun tilalle tulevan portugalilaisen Luis "Pinho" Silvan.

Ville Mankinen joutuu vetäytymään ottelustaan Rafael Hudsonia vastaan loukkaantumisen takia. Turkulainen nähdään seuraavan kerran CAGE- häkissä keväällä 2023. CAGE tiimi toivottaa Villelle pikaista paranemista.

 

CAGE 56 Helsingin Kulttuuritalolla 10.12. Klo 18.

 

Reittihaku