Markus Rytöhonka

Primus Fight Team

8-6-1

171cm / 65,8kg

Finland, Helsinki

Lisätietoa

Main event


69 kg

Konmon Deh

MMA Factory

12-9-0

168cm / 69kg

France, Paris

Lisätietoa

L
Win method:
unanimous decision
W

CAGE 56: Ahmala vs Gustafsson

18.11.2022

  

 

CAGE 56: Ahmala vs Gustafsson


CAGE 56 Ammattilaisvapaaottelutapahtuma päättää vauhdikkaan kamppailuvuoden Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 10. joulukuuta. Otteluilta saa kovan lisäyksen, kun Helsingin Mikko "Maniac" Ahmala haastaa pahamaineisen paluuta tekevän Andreas "Bane" Gustafssonin

CAGE veteraani Ahmala

Huhtikuussa vakuuttavasti CAGE häkissä esiintynyt Mikko Ahmala ei kaihda haasteita. Edellisessä kamppailussaan loistavaa potkunyrkkeilyä esitellyt Helsinkiläinen kaatoi thainyrkkeilyspesialisti Joachim Tollefsenin kovan kamppailun jälkeen tuomariäänin. Nyt "Maniac" tarttuu elämänsä tilaisuuteen, astuessaan häkkiin ruotsalaista lopetuskonetta, paljon keskustelua herättävää Andreas "Bane" Gustafssonia vastaan..

- Vauhtia ja vaarallisia tilanteita tulee olemaan, niin kuin yleensäkin mun otteluissa! Andreas vaikuttaa todella vahvalta ja hyvältä painijalta, mutta  koen olevani vapaaottelijana kokeneempi ja teknisempi, tuumaa Ahmala vastustajastaan.

Bane

Andreas "Bane" Gustafsson jyräsi tiensä neljässä vuodessa vapaaottelun ruotsinmestariksi ja MM hopeamitalistiksi, sekä raivasi ammattilaiskehissä vakuuttavat kuusi voittoa ja yhden tappion. Tämän jälkeen mies löi hanskat tiskiin ja ilmoitti lopettavansa ammattilaisuransa perhesyistä.

Nyt on kuitenkin aika Gustafssonin paluulle ja viisi lopetusvoittoa kaivanut fysiikkahirviö on valmis nousemaan CAGE häkkiin kohtaamaan suomalaisen veteraanin.

- Olen kuullut, että CAGE on mahtava otteluilta ja odotan innolla, että pääsen ottelemaan Suomeen ja esiintymään suomalaiselle yleisölle! Olen käynyt Suomessa useasti paini aikoinani ja minulla on paljon hyvä kokemuksia naapurimaastamme, kertoo Gustafsson.

Ahmalan suuri mahdollisuus

- Ahmalan ja Gustafssonin ottelu on hieno taidonnäyte matchmaker Jukka Paanaselta ja todella herkullinen lisä CAGE 56- ottelukortille. Ahmalalla on elämänsä mahdollisuus hengittää merkittävästi lisää eloa omaan ammattilaisuraansa varastamalla kova "comeback" momenttumi, jolla pientä julkkiksen asemaa nauttiva Gustafsson on tulossa takaisin. "Bane" on parista fyysisesti voimakkaampi, ja taitavampi painija, mutta edellisessä ottelussaan todella vakuuttavaa iskemistä esitellyt suomalainen voi ehdottomasti yllättää Gustafssonin. Ahmala on myös esitellyt merkittävää kypsymistä ottelijana ja ollut kaksikosta aktiivisempi Gustafssonin ollessa varhaiseläkkeellä. Pidän ruotsalaista ottelussa ennakkosuosikkina, mutta en olisi yllättynyt vaikka Ahmala nappaisi uransa vakuuttavimman voiton. ,summaa CAGE-urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

 

 

CAGE 56 Helsingin Kulttuuritalolla 10.12. Klo 18.

 

Reittihaku