Markus Rytöhonka

Primus Fight Team

8-6-1

171cm / 65,8kg

Finland, Helsinki

Lisätietoa

Main event


69 kg

Konmon Deh

MMA Factory

12-9-0

168cm / 69kg

France, Paris

Lisätietoa

L
Win method:
unanimous decision
W

CAGE 56: Kurhela vs Macario

24.10.2022

  

 

CAGE 56 CO-MAIN EVENT- Kurhela vs Macario


CAGE 56 ammattilaisvapaaottelutapahtuma päättää vauhdikkaan ja tapahtumarikkaan kamppailuvuoden Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 10. joulukuuta. Illan toisessa pääottelussa suomalainen huippu-lupaus Eemil "Kersantti" Kurhela kohtaa brasilialaisen Gleison "Chapolin" Macarion.

Ennätysajassa pääotteluihin

Kovaa nousua tekevä 03 Fight Teamin Eemil Kurhela  astuu CAGE pääotteluihin vain kolmen ammattilaisottelun jälkeen. Vuoden alusta asti vakuuttavaa jälkeä häkissä tehnyt Kurhela on lopettanut kaikki kolme CAGE otteluaan ensimmäisessä erässä. Valloittavalla hymyllään ja aggressiivisella ottelemisellaan "Kersantti" kohtaa vaarallisen ja ammattilaisena merkittävästi kokeneemman Gleison Macarion.

- Luulen, että Macario on aloittanut kamppailemaan enneen syntymääni, mutta ei ole ensimmäinen kerta, kun olen potkinut vastustajani eläkkeelle. Odotan innolla hyvää ottelua!

Neljännellä vakuuttavalla voitolla Kurhela nostaa itsensä varmasti Euroopan rankingeille ja herättää huomiota myös maailman kärki organisaatioissa.

Brasilialainen lopetuskone

Viimeisestä neljästä ottelustaan kolme voittoa ja yhden tasapelin kaivanut 34- vuotias Gleison Macarion on valmis pysäyttämään nuoren ja nälkäisen Eemil Kurhelan nousun. Brasilialaisen jiu-jitsun ruskeavyö ja thainyrkkeilyn mustavyö on napannut keskeytysvoiton kaikista, paitsi yhdestä ammattilaisvoitostaan.

- En tunne vastustajaani, mutta olen valmis ottelemaan millä tahansa osa-alueella ja näyttämään taitoni. On ilo päästä ottelemaan Suomeen!

Kovat odotukset ensimmäiseen pääotteluun

Eemil Kurhelan nopea nousu läpi pohjoismaiden rankingien on ollut vakuuttavaa. Uskon Macarion tuovan kovuutta ja kokemusta Kurhelaa vastaan ja mahdollisesti "Kersantti" joutuu ensimmäisen kerran tekemään töitä enemmänkin, kuin yhden erän verran. Itsevarman ja nuoren miehen pysäyttäminen ei kuitenkaan ole helppo tehtävä ja jos Kurhelan kehitys jatkuu samaan malliin on vaikea nähdä muuta tulosta, kuin jälleen yksi vakuuttava keskeytysvoitto, summaa CAGE urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen,

CAGE 56 Helsingin Kulttuuritalolla 10.12. Klo 18.

 

Reittihaku