CAGE 44 Pääottelu: Anton Kuivanen vs Valeriu Mircea!

01.08.2018

CAGE 44: Kuivanen ja Mircea kohtaavat Euroopan kärkitason kamppailussa

Helsingin kolmen ottelun voittoputkessa rynnivä Anton Kuivanen (26-10) kohtaa Moldovan vaarallisen Valeriu Mircean (18-5) 8.9. Helsingin Kulttuuritalossa järjestettävässä CAGE 44 -tapahtuman pääottelussa.

Big in Japan

34-vuotias helsinkiläinen Anton Kuivanen aloitti ammattilaisuransa 11 vuotta sitten ja on otellut jo peräti 36 kertaa, keräten 26 voittoa ja 10 tappiota. Voitoista 7 on tullut tyrmäyksin, 8 kuristuksin tai luovutusottein ja 11 tuomariäänin. Kuivanen edustaa GB Gymiä ja Primus Fight Teamia.

Kuivanen otti heinäkuun alussa ehkä uransa kovimman voiton tyrmäämällä Tokiossa Pancrace-mestari Takasuke Kumen (21-5) toisessa erässä. Japanissa otteleminen oli Kuivasen pitkäaikainen haave ja kotikehän ennakkosuosikista otettu tyly tyrmäysvoitto oli unelmien täyttymys. Tänä vuonna jo kaksi voittoa napannut helsinkiläinen on tyytyväinen pitkän uransa uuteen noususuhdanteeseen.

– Lähdettiin ottamaan matsia ja keräämään tuoreita päänahkoja. Suunta on oikea. Kun rutiinin ja itseluottamuksen rakentaa uudelleen, niin tuloksetkin paranevat. Tämän vuoden otteluista on jäänyt käteen näyttöä siitä, että rampakin voi eheytyä ja eksynyt voi tien kadotettuaan herätä huomaamaan, että teitähän lähtee joka suuntaan. Viimeisin vauhdin haku Japanista oli yksi parhaita matsejani. Sen jälkeen oli hyvä lähteä valmistautumaan tulevaan matsiin ja kehittymään entistä paremmaksi, kertoo Kuivanen.

Tulevasta vastustajastaan Kuivanen ei ole ottanut kovin tarkkaan selvää.

– Tiedän jotakin ulkonäöstä ja motorisesta käsialasta katsottuani yhden tai kaksi matsia. Mircea on erittäin ahkerasti otteleva nuori jätkä, joka näyttäisi laittavan otteluissa mieluiten painiksi, pohtii Kuivanen.

Kuivanen toivottaa vastustajansa ja yleisön lämpimästi tervetulleeksi Kulttuuritalon hornankattilaan.

– Tervetuloa vierailulle muukalainen. Tulet ryöstöretkelle pahat mielessä ja lähdet kotiin nöyränä, yhtä oppituntia viisaampana. Shown ja vapaaottelun taso alkaa olemaan Cagessa niin jäätävässä mintissä, että tätä ei katsojien kannata missata, jos kamppailua löytyy vähäsenkin sydämestä.

Anton Kuivasen ottelu Junior Maranhaota vastaan CAGE 42-tapahtumassa 17.2.2018.


Työtäpelkäämätön nuorukainen

Roomassa asuva ja paikallista Gloria Fight Center -salia edustava 24-vuotias Valeriu Mircea on judon mustavyö ja kuvailee itseään moderniksi monipuoliseksi vapaaottelijaksi. Monipuolisuus ei ole pelkkää sanahelinää, sillä hänellä on 5-1 -ottelulista ammattilaispotkunyrkkeilyssä ja purppuravyö brasilialaisessa jujutsussa. Mircea on Kuivasen tavoin voittanut kolme edellistä otteluaan, jokaisen ennen täyttä aikaa. Kaikenkaikkiaan yli 80 prosenttia hänen voitoistaan on tullut keskeytyksellä.

Kunnianhimoisen Mircean tavoitteena on päästä lähitulevaisuudessa UFC:n palkkalistoille ja kiinni isoihin rahoihin. Kuivasta hän pitää kovana ja taitavana vastustaja, mutta on varma, että voittaa tulevan ottelun näyttävästi ennen täyttä aikaa. Mircea on ehtinyt uskomattomat 24 kertaa alle alle neljä vuotta kestäneen ammattilaisuransa aikana, ottelu Kuivasta vastaan on hänelle jo viides kamppailu tänä vuonna.

Valeriu Mircean viimevuotinen ottelu Bellatorissa Djamil Chania vastaan.

Repo telakalle

Tuukka Revon piti kohdata tulevassa CAGE-illassa Ranskan Amin Ayoub, mutta järvenpääläisen harjoituksissa saama vamma siirtää kamppailun marraskuun CAGE 45 -tapahtumaan.

CAGE 44 -ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalossa lauantaina 8.9.2018 alkaen klo 18.
VOITA AINUTLAATUINEN ELÄMYSMATKA CAGE-MAAILMAAN FAST-KILPAILUSSA!