CAGE 28 HELSINKI: Ottelukortti täydentyy - Hämäläinen vs Väyrynen

17.10.2014

Marraskuun viimeisenä perjantaina, 28.11.2014, Helsingin Kulttuuritalolla oteltavan Cage 28 -tapahtuman anti on täydentynyt kahden kotimaisen painivääntäjän kohtaamisella. Paikallisväriä iltaan tuo GB Gymiä ja Team MMA Finlandia edustava Mika Hämäläinen (5-1), joka saa vastaansa Team East Frontin Jaakko Väyrysen (7-5).

Molemmat ovat hiljattain siirtyneet höyhensarjasta alemmas kääpiösarjaan. Hämäläinen kärsi edellisessä ottelussaan kesäkuussa ammattilaisuransa avaustappion taitavalle Murad Zeinulabidoville. Väyrynen taas vei syyskuussa suvereenisti jalkalukolla Martin Foudaa 63kg catchweight-ottelussa.


Kaksikon aiemman historian pohjalta ottelu tuskin jatkuu täyttä aikaa. Väyrynen on ottanut neljä edellistä voittoaan ennen täyttä aikaa, näistä kolme on tullut kiertävällä polvilukolla. Samaan on kahdesti turvautunut Hämäläinen, jonka kaikki viisi voittoa ovat tulleet luovutuksella. Ahkerasti vastustajien jalkoja vaaniva helsinkiläinen on myös kaivanut kolme voittoa takakuristuksella.

Helsingissä nähdään myös täyssuomalainen pääottelu, kun välisarjan Cage-tittelistä ottelevat Vaasan Glenn Sparv ja Porvoon Johan Vänttinen.

Tapahtuman liput ovat juuri tulleet myyntiin, hanki omasi: http://www.lippupalvelu.fi/event/cage-28-lippuja/142837

Fightsport uutisoi aiheesta: http://www.fightsport.fi/uutiset/cage-28-hamalainen-ja-vayrynen-raajanvaantokisaan

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/746626082072008/