Olli Santalahti

Finnfighters Gym

13-5-0

180cm / 80kg

Finland, Turku

Lisätietoa

Pääottelu

77,1 kg

Konstantin Linnik

Big Brother

10-8-0

180cm / 77,1kg

Ukraine, Kharkiv

Lisätietoa

W
Win method:
SANTALAHTI VIA TKO / Tekninen Tyrmäys 1st Round 2:19
L

Aleksi Mäntykivi

Loop Martial Arts

14-8-0

175cm / 73kg

Finland, Helsinki

Lisätietoa

Pääottelu

73 kg

Kaynan Kruschewsky

Ricardo Pereira Academy

9-1-0

175cm / 73kg

Brazil, Sao Paulo

Lisätietoa

W
Win method:
MÄNTYKIVI VIA Knockout / Tyrmäys 1st Round 2:55
L

CAGE 47: Santalahdelle uusi ukrainalaishaastaja, Grönvall mukaan kortille

24.04.2019CAGE 47: Santalahdelle uusi ukrainalaishaastaja

Turun Olli Santalahti kohtaa Ukrainan Konstantin Linnikin Kulttuuritalon CAGE 47 -illassa lauantaina 27. huhtikuuta. Aiemmin vastustajaksi suunniteltu Brasilian Rafael Moreira on loukkaantunut.


25-vuotias Santalahti on Suomen kokenein amatöörivapaaottelija 50 ottelun saldollaan. UFC-ottelija Teemu Packalenin valmennettava ja harjoituskaveri on kerännyt ammattilaisena yhdeksän voittoa ja kolme tappiota. Hän on voittanut yhdeksän viimeisestä kymmenestä ottelustaan.

Edellisessä ottelussa Santalahti voitti Brasilian taitavan Rafael da Silva Cordeiron (8-3) kaikin tuomariäänin kovan taistelun jälkeen. Vastustaja vaihtuu nyt viime tingassa brasilialaisesta jujutsukasta ukrainalaiseen voimapainijaan.


CAGE 46 Olli Santalahti vs Rafael Da Silva Cordeiro

– Vastustajan vaihtuminen on minulle jo rutiiniksi muodostunut otteluviikon traditio. Ainahan se ärsyttää ja harmittaa mutta minkäs teet. Fyysisesti se ei vaikuta valmistautumiseen mitenkään jahenkisesti se tuo minulle lisää intoa kaivaa jälleen se ensimmäisen erän lopetus mistä olen puhunut, kertoo Santalahti.

– Linnik on saman tyylinen ottelija kuin minä itse, mutta olen huomattavasti taitavampi siinä mitä teen. Hän kaatuu vahvan pystyottelun jälkeen mattolyönteihin. Vastustajan vaihtuminen on valitettavaa, mutta minun päämääräni pysyy samana. Haluan tarjota teille illan viihdyttävimmän ja näyttävimmän ottelun! Eli nyt viimeistään kaikki lippukaupoille ja lauantai-iltana Kultsalle hurraamaan minut voittoon!, toivottaa Santalahti.

Ukrainan Konstantin Linnik on ammattilaisurallaan voittanut kymmenen ottelua ja hävinnyt seitsemän. Vain yksi hänen otteluistaan on kestänyt täyden ajan, joten riskinottokykyä mieheltä löytyy. Linnikin uran kovin ottelu löytyy viime vuodelta, kun mies pääsi ison kiinalaisen Rebel FC -organisaation illan pääotteluun.

CAGE 47:n ottelukortti täydentyy, kun Helsingin Tuomas Grönvall kohtaa Ukrainan Ivan Ratsin.

GB Gymin 24-vuotias Tuomas Grönvall on voittanut ammattilaisurallaan kolme ottelua, hävinnyt yhden ja otellut yhden ratkaisemattoman. Amatöörinä hän kasasi näyttävän 9-3-1 -ottelulistan. Erilaisiin kuristuksiin erikoistunut helsinkiläinen aloitti vapaaottelun jo viime vuosikymmenellä teini-iässä, mutta loukkaantumiset pakottivat nuorukaisen pitkälle tauolle. Paluu on nyt hyvässä vauhdissa ja helmikuussa Ruotsin Renato Vidovic hyytyi Grönvallin tavaramerkkilopetukseen, kun ilmativis giljotiinikuristus napsahti kohdilleen toisessa erässä.

– Amatöörinä ottelin parin vuoden aikana 13 matsia. 2012 siirryin ottelemaan silloisilla B-säännöillä ammattilaisena. Seuraavana vuonna jouduin loukkaantumiskierteeseen, josta seurasi viiden ja puolen vuoden ottelutauko, kertoo Grönvall.

Tuotantotaloutta AMK:ssa opiskeleva Grönvall tulee tähän otteluun lyhyellä varoitusajalla, mutta se ei menoa haittaa.

– Kisasparrit jäävät vähäisiksi, mutta ollaan harjoiteltu Mikael Silanderin kanssa kovaa koko tämä vuosi ja iskussa ollaan. Ottelu päättyy ennen täyttä aikaa, kun murjon tai puristelen kaverista ilmat pihalle, suunnittelee Grönvall.

Tulevalle vastustajalle helsinkiläisellä on ytimekäs viesti:

– Tervetuloa vaan ja ota särkylääkettä mukaan kotimatkalle.

Uhkarohkea ukrainalainen

Ukrainan Ivan Rats on voittanut ammattilaisurallaan kaksi ja hävinnyt viisi ottelua. Ottelutyyliään hän kuvailee pelottomaksi ja riskejä kaihtamattomaksi. Rats on reippaasti Grönvallia pidempi ja ulottuvampi, joten thainyrkkeilytaustaisena hän haluaa pitää ottelun pystyssä ja tyrmätä. Grönvallin suunnitelmista hän ei hirveästi välitä, vaan keskittyy vain omaan tekemiseensä ja ”rymistelyyn”.

CAGE 47 -ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalossa lauantaina 27.4.2019 alkaen klo 18. Pääottelussa Olli Santalahti kohtaa Ukrainan Konstantin Linnikin.


Reittihaku