Tuomas Grönvall

03 Fight Team

10-4-1

168cm / 61,2kg

Finland, Helsinki

Lisätietoa

Main event


61,2 kg

Lucas Pereira

American Top Team

5-6-0

168cm / 63kg

Brazil, Pedro Canario

Lisätietoa

Virolainen taistelija Alar Hutrov kohtaa Ukrainan Andrey Korolyovin

15.02.2022


 

 

🔥 CAGE 53 KULTSA 5.3.2022 🔥 

Virolainen soturi

 Alar Hutrov nousee ensimmäistä kertaa CAGE-häkkiin kotikulman ottelijana kohdatakseen Ukrainan Andrey Korolyovin maaliskuun 5. päivänä Helsingin Kulttuuritalolla oteltavassa CAGE 53-ammattilaisvapaaottelutapahtumassa.

Hutrov on ansainnut paikkansa punaisessa kulmassa nousemalla neljästi Kulttuuritalon häkkiin haastajana ja tarjoamalla yleisölle viihdettä jokaisen euron edestä.
Hutrov on klassisen ”kuka tahansa, missä tahansa”-sanonnan ruumiillistuma, josta todisteena virolainen nousi kamppailuun vaarallista Renato Amorimia vastaan CAGE 52-tapahtumassa vain neljän päivän varoitusajalla. Vaikka Hutrovin tulossarakkeeseen merkittiinkin vauhdikkaasta ottelusta tappio täyden ajan jälkeen, puski virolainen vastustajansa jälleen äärimmilleen ja osoitti todellista taistelijan sydäntä läpi koko ottelun. Afghanistanissa vuoden rauhanturvaajana palvellut Hutrov työskentelee vapaaottelun ohella Viron puolustusvoimissa joukkueenjohtajana ja kouluttajana. Kova kunto, henkinen kovuus ja periksiantamattomuus ovat virolaisen ilmeisiä vahvuuksia.
Ottelutyyliltään Hutrov on eteenpäin prässäävä ja painavasti lyövä painija. Nyt Hutrovilla on elämänsä tilaisuus näyttää mihin kykenee pidemmällä valmistautumisella Korolyovia vastaan.

-        Odotan innolla, että pääsen jälleen esittelemään taitojani ja taistelijan sydäntäni CAGE-häkkiin, Hutrov toteaa.

Kokenut ja riskejä kaihtamaton Korolyov

Andrey Korolyov saapuu Kulttuuritalon CAGE-häkkiin yli 20:n ottelun kokemuksella. Huomionarvoista Korolyovin ottelusaldossa on, että otteluista vain kaksi on käyty täyteen aikaan. Sen sijaan lyönteihin loppuneita otteluita on kertynyt liki 20. Nostettiinpa Korolyovin käsi siis ottelun lopuksi ylös tai ei, on ukrainalaisen ottelut takuuvarmaa viihdettä ja historian valossa vaikuttaa erittäin epätodennäköiseltä, että ottelu kestäisi täydet kolme erää. Monipuolisen lopetusrepertuaarinsa voimin Korolyov kykenee pysymään vaarallisena ottelun alusta loppuun.

Ennakkoasetelmat

-  Jos jossain, niin tässä kamppailussa on todellista ”Fight of the Night”-ottelun tuntua. Hutrovin jatkuvasti hyökkäävällä, periksi antamattomalla ottelutyylillä ja Korolyovin lopetusarsenaalilla ei ottelussa varmasti tulla näkemään tylsiä hetkiä. Kamppailu on lähtökohdiltaan ehdottomasti yksi illan tasaisimpia ja arvaamattomampia otteluita. Tätä ilotulistusta ei voi kuin odottaa innolla, toteaa CAGE:n urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

CAGE 53-ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 5. maaliskuuta klo 18 alkaen. Illan pääottelussa Helsingin Tuomas ”Veturi” Grönvall kohtaa Brasilian Lucas Pereiran.

 


Pohjois-Euroopan johtava vapaaottelutapahtuma CAGE potkaisee vuoden käyntiin Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 5. maaliskuuta klo 18 alkaen.

VIP- tai Katsomoliput!

 

Tapahtumaan pääsyyn edellytetään koronapassia mikäli tapahtumapäivänä on voimassa tapahtumaan kohdistuvia rajoituksia mille vaihtoehtona on koronapassin käyttäminen. 

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:

https://www.mmafinland.fi/ota-yhteytta/info.html

 

 

Reittihaku