CAGE 53: Saaremäe vs Fedonov

10.02.2022


 

🔥 CAGE 53 KULTSA 5.3.2022 🔥

🔥 CAGE 53 KULTSA 5.3.2022 🔥

CAGE-pääotteluveteraani kohtaa ukrainalaisen haastajan!
 
Viron ykkösnyrkki Sten ”The Gentleman” Saaremäe (6-2) kohtaa Robert Nyströmin tilalle astuvan ukrainalaisen mattospesialisti Alexey Fedonovin (9-3). CAGE-veteraani Saaremäe nousee ensimmäistä kertaa kotikulman ottelijana suomalaisen yleisön eteen.

Viron ykkösnyrkki
Raastavalla ja peräänantamattomalla ottelutyylillä varustettu Saaremäe on aiheuttanut harmaita hiuksia monille suomalaisottelijoille. CAGE-häkissä Saaremäe kaatoi Ville Mankisen ja Markus Rytöhongan, kunnes raivokas nousu pysähtyi niukkaan hajaäänitappioon CAGE 50-tapahtuman pääottelussa Edward Wallsia vastaan. Nykyisin 03 Fight Teamin riveissä tiimikavereina harjoittelevien Saaremäen ja Wallsin kohtaaminen sai ”Fight of the Season”-kunniamaininnan. Nyt Viron Viljandin kasvatti janoaa paluuta häkkiin. 

                -Minulla on tunne, että suomalainen yleisö on ottanut minut omakseen. Se on suuri kunnia. Rakastan Suomea ja suomalaisia ja CAGE on minulle kuin toinen koti. Odotan innolla, että pääsen taas laittamaan shown pystyyn Kulttuuritalolla, Saaremäe hihkuu.

Ukrainalainen mattotaituri
Ukrainalainen Alexey Fedonov saapuu Suomeen vakuuttavassa kolmen ottelun voittoputkessa. Fedonovin yhdeksästä voitosta kahdeksan on päättynyt ennen täyttä aikaa, joista kuusi lopetusottein. Käsilukkoon erikoistunut voitonnälkäinen Ukrainalainen tuo vahvan painiosaamisensa ja kehittyneen pystyottelu-arsenaalinsa haastamaan Viron herrasmiestä.
 
Ennakkoasetelmat
Kahden vuoden ottelutauolta palaavan Saaremäen aiempien otteluiden perusteella ei voi muuta odottaa kun, että Tarton taistelija nousee häkkiin kovakuntoisena ja entistäkin monipuolisemmilla taidoilla varustettuna. Ukrainan Fedonov voitti edellisen ottelunsa tyrmäyksellä ja Saaremäe ei voi aliarvioida ukrainalaisen pystyottelua, mutta Fedonovin paras mahdollisuus voittoon on raahata virolainen kilpakumppaninsa kanveesin pintaan ja hakea aktiivisesti luovutusotteita. Mikäli ottelu pysyy pystyssä, on Saaremäellä pieni etulyöntiasema monipuolisemman pystyotteluarsenaalinsa ansiosta. Käytiin kamppailu sitten pystyssä tai matossa, on edessä varmasti yksi illan vauhdikkaimpia ja raastavimpia kamppailuita. Yksi Saaremäen selkeistä vahvuuksista on ollut yllättävien ottelustrategioiden laatiminen ja niiden menestyksekäs toteuttaminen. Nähtäväksi jää, millaisen juonen ottelua varten Saaremäe on tällä kertaa punonut.

 

Korona ja usein kysytyt kysymykset

Tapahtuma toteutetaan voimassaolevia viranomaismääräyksiä noudattaen. Tapahtumaan pääsy edellyttää koronapassia mikäli tapahtumapäivänä on voimassa tapahtumiin kohdistuvia rajoituksia mille vaihtoehtona on koronapassin käyttäminen.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:
https://www.mmafinland.fi/ota-yhteytta/info.html

CAGE 53 Helsingin Kulttuuritalolla 5.3.2022 klo 18 alkaen.

 


Pohjois-Euroopan johtava vapaaottelutapahtuma CAGE potkaisee vuoden käyntiin Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 5. maaliskuuta klo 18 alkaen.

VIP- tai Katsomoliput!

 

Tapahtumaan pääsyyn edellytetään koronapassia mikäli tapahtumapäivänä on voimassa tapahtumaan kohdistuvia rajoituksia mille vaihtoehtona on koronapassin käyttäminen. 

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:

https://www.mmafinland.fi/ota-yhteytta/info.html