CAGE 53: Kurhela vs Pepa

22.02.2022


 

🔥 CAGE 53 KULTSA 5.3.2022 🔥

 

Suomen kokenein amatöörivapaaottelija Eemil Kurhela tekee odotetun siirtymisen ammattilaiseksi CAGE 53-vapaaottelutapahtumassa lauantaina 5.3. Helsingin Kulttuuritalolla kohdatessaan Kreikan Migen Pepan

Huippulupauksen odotettu ammattilaisdebyytti

Riihimäkeläinen Kurhela rohmusi kaksin käsin arvokisamitaleita pitkän ja menestyksekkään amatööriuransa aikana ja saavutti mm. kaksi suomenmestaruutta ja kaksi EM-pronssia. Amatööriuran näytöt poikivat nuorelle lupaukselle kattavan CAGE-sopimuksen ja Kurhelan otteita tullaan näkemään tiuhaan tulevien kahden vuoden CAGE-tapahtumissa.

       - Siistiä päästä matsaamaan CAGE:ssa! Odotan todella innolla ammattilaisdebyyttiä ja sitä, että pääsen hakemaan voittoa kotiyleisön edessä, Kurhela hekumoi.

Valmistautuminen ammattilaisdebyyttiin on sujunut suunnitelmien mukaan ja uuden 03 Fight Team-ammattilaistallin riveissä harjoitteleva Kurhela lupaa olla huippukunnossa maaliskuun 5. päivä CAGE-debyytissään.

       - Viiden minuutin erät on huomioitu valmistautumisessa. Ammattilaisotteluun valmistautumisessa on se hyvä puoli, että voi keskittyä yhteen vastustajaan ja otteluun kerrallaan, kun amatöörinä maajoukkueen riveissä oteltiin arvokisaturnauksissa monta matsia perättäisinä päivinä ilman tietoa vastustajista, Kurhela summaa.

Painavia koukkusarjoja ja tiukka giljotiini

Albanialaislähtöinen Migen Pepa viihtyy vaarallisissa ristiinlyöntitilanteissa ja silminnähden nauttii aggressiivisesta ottelemisesta. Ateenalaistunut nuori mies saa elämänsä tilaisuuden noustessaan CAGE-häkkiin haasteenaan kaataa yksi Euroopan kokeneimpia amatööriottelijoita uransa kovimmassa paikassa. Ottelijana Pepa on kova prässääjä, joka iskee vahvoja koukkusarjoja ja takertuu tilaisuuden tullen vastustajansa kaulaan giljotiinikuristuksen voimin.
 
Ennakkoasetelmat

- Kurhelan puolella on ottelussa merkittävä kokemusetu. Kuitenkin jokainen siirtymä amatöörikehistä ammattilaishäkkiin muuttaa kamppailemista. Voittamisen paineet, kirkkaat valot, pienemmät otteluhanskat ja pidemmät erät ovat kaikki muuttujia, joihin Kurhelan on täytynyt valmistautua hyvin. Monipuolisempana ja kokeneempana ottelijana riihimäkeläinen astelee häkkiin ennakkosuosikkina, mutta jos Pepa pääsee määräämään aggressiivisuudellaan ottelun tahdin heti ensimmäisen erän alkuminuutilta, on hänellä todellinen mahdollisuus kääntää asetelma täysin päälaelleen, arvioi CAGE:n urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.Pääotteluissa Tuomas ”Veturi” Grönvall kohtaa Brasilian Lucas Pereiran ja Viron Sten Saaremäe saa vastaansa Italian Walter Cogliandron. 

Tapahtumaan ei kohdistu rajoituksia eikä koronapassia vaadita.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:
https://www.mmafinland.fi/ota-yhteytta/info.html 

CAGE 53 Helsingin Kulttuuritalolla 5.3.2022 klo 18 alkaen.

 


Pohjois-Euroopan johtava vapaaottelutapahtuma CAGE potkaisee vuoden käyntiin Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 5. maaliskuuta klo 18 alkaen.

VIP- tai Katsomoliput!

 

Tapahtumaan pääsyyn edellytetään koronapassia mikäli tapahtumapäivänä on voimassa tapahtumaan kohdistuvia rajoituksia mille vaihtoehtona on koronapassin käyttäminen. 

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:

https://www.mmafinland.fi/ota-yhteytta/info.html