CAGE 53 - Tapahtuma siirtyy maaliskuulle

06.01.2022

 CAGE 53- TAPAHTUMA SIIRTYY MAALISKUULLE

Aluehallintaviraston korona-virukseen liittyvän yleisötapahtumat kieltävän linjauksen vuoksi joudumme siirtämään alunperin lauantaina 29.1.2021 järjestettäväksi suunnitellun CAGE 53-tapahtuman. Tapahtuma tullaan järjestämään 5.3.2022, samassa paikassa, Helsingin Kulttuuritalolla. Ainoa asia mikä tapahtumaan liittyen muuttuu, on päivämäärä. Ottelukortille voi tulla muutoksia, niin kuin aina, mutta pääasiassa ottelukortti pyritään pitämään alkuperäisen mukaisena, mikäli kiinnitetyt ottelijat eivät ole esimerkiksi harjoittelussa syntyneiden loukkaantumisen johdosta estyneitä ottelemaan maaliskuussa.

KATSOMOLIPUT

Jo ostetut CAGE 53-katsomoliput kelpaavat päivämäärän muutoksesta huolimatta. Lippuja ei siis tarvitse vaihtaa, vaan jo hankitut CAGE 53-liput voi käyttää 5.3 Kulttuuritalolla. Niitä lipun hankkineita ketkä haluavat palauttaa jo hankkimansa liput, pyydämme olemaan yhteydessä 21.1 mennessä (2 viikon aikana tästä julkaisusta) suoraan Lippupisteeseen rahojen palauttamisen järjestämiseksi.

Lippupisteen yhteystiedot: https://www.lippu.fi/campaign/yhteystiedot/

VIP-LIPUT

VIP-liput hankkineiden kanssa toimimme samoin kuin katsomolipun hankkineiden kanssa: Jo hankittuja lippuja ei tarvitse vaihtaa, ne käyvät myös 5.3. Niitä VIP-liput hankkineita ketkä haluavat palauttaa VIP-liput, pyydämme ottamaan yhteyttä rahojen palauttamisen järjestämiseksi sähköpostitse 21.1 mennessä osoitteella: cage (at) mmafinland.fi

TOIVOMME KAIKILTA VASTUULLISUUTTA JA VIRANOMAISOHJEISTUSTEN NOUDATTAMISTA EPIDEMIAN KUKISTAMISEKSI JA RISKIRYHMIIN KUULUVIEN KANSSAIHMISTEN SUOJELEMISEKSI.