CAGE 53: FIGHTWEEK!

28.02.2022


 

 

🔥 CAGE 53 LAUANTAINA 🔥

CAGE 53 - vapaaottelutapahtuma otellaan lauantaina 5.3 Helsingin Kulttuuritalolla klo 18 alkaen.

Tapahtumaan ei kohdistu rajoituksia, eikä koronapassia vaadita. Lippuja on vielä saatavilla Lippupisteestä.

Lukuisia muutoksia kokenut ottelukortti sisältää 10 korkealuokkaista ottelua. Pääotteluissa Helsingin kuristusspesialisti Tuomas Grönvall kohtaa Brasilian vaarallisen Lucas Pereiran ja Viron Sten Saaremäe haastaa Conor McGregorin italialaisen tiimikaverin Walter Cogliandron. 

Tuorein lisäys urheiluantiin on Norjan raskaansarjan UFC-nimi Kenneth Bergh, joka kohtaa Kreikan liharekan, Felix Polianidiksen sarjassa 100kg. 

UFC-sopimuksen solminut Norjan jättiläinen

Norjalainen Kenneth ”Ymir” Bergh on mies, jota kaikki kaihtavat Euroopan vapaaottelukehissä. Bergh on voittamaton kevyenraskaansarjan ottelija, joka on vakuuttanut vahvalla ja lopetushakuisella mattokamppailemisellaan. "Ymirin" kaikki ottelut ovat päättyneet ennen täyttä aikaa. Euroopan kehien kauhu on törmännyt viime vuosina haasteisiin, kun hänen kuusi edellistä otteluaan on peruuntunut ennen häkkiin nousua. Dana White's Contender-sarjassa ottelemalla ansaittu UFC-sopimus meni puihin, kun Bergh ei päässyt painoihin ja UFC-debyytti peruuntui. Lauantaina painoluokassa 100kg käytävässä kamppailussa Berghiä vastaan asettuu väkivahva ja rohkea kreikkalainen Felix Polianidis.

Räjähtävää pystyryskettä


Helsingin LOOP Martial Arts –salia edustava Rasul Khataev palaa pitkältä ottelutauolta kohdatakseen voittamattoman ruotsalaisen Alexander Lööfin. CAGE-yleisöä äärimmäisen vauhdikkaalla ottelemisella viihdyttänyt Khataev on poikkeuksellisen aggressiivisesti ja räjähtävästi otteleva pystytaituri kenen repertuaariin kuuluvat myös näyttävät korkeakaariset heitot. Suomen nyrkkeilylupauksen, Arslan Khataevin isoveli Rasul on pysynyt aktiivisena ottelutaukonsa aikana ja toiminut  sparrivastustajana kansalliselle vapaaottelueliitille, kuten Makwan Amirkhanille, Aleksi Mäntykivelle ja Patrik Pietilälle. Khataev onkin kovassa kunnossa sillä viime ajat hän on sparrannut Amirkhania tulevaan UFC-otteluunsa.

Lauantaina häkin vastakkaiseen kulmaan astelee nuori ruotsalaislupaus Alexander Lööf. Puhtaan ammattilaislistan omaava voittamaton ja taitavalla pystyottelija Lööf tekee varmasti kaikkensa pilatakseen Khataevin paluuottelun ja ennakkoasetelmien perusteella tämä ottelu tulee sisältämään räväkkää pystyotteluilotulitusta ja tuskin tulee kestämään täyttä aikaa.

Lauantain ottelukattaus sisältää kahdeksan ammattilaisottelua ja kaksi kovaa IMMAF-esiottelua. 


Tapahtumaan ei kohdistu rajoituksia, eikä koronapassia vaadita.

Tule mukaan seuraamaan CAGE-tähtien tarinaa ja kokemaan tämän päivän jännittävin huippu-urheiluelämys!

 

CAGE 53 Helsingin Kulttuuritalolla 5.3.2022 klo 18 alkaen.