CAGE 53 pääottelu: Grönvall vs Pereira

13.12.2021

 


 

CAGE 53 KULTSA 29.1.2022:  


Pohjois-Euroopan johtava vapaaottelutapahtuma CAGE potkaisee vuoden käyntiin Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 29. tammikuuta klo 18 alkaen.

Vielä ehdit täräyttää pukin konttiin joulun tyrmäävimmät lahjat: VIP- tai Katsomoliput!


🔥 "VETURI" URANSA TOISEEN PÄÄOTTELUUN 🔥

 

CAGE aloittaa vuoden 2022 vauhdikkaalla kattauksella. Tammikuun viimeisenä lauantaina kamppailtavassa tapahtumassa pääotteluun nousee, toista kertaa urallaan kuristus spesialisti Tuomas ”Veturi” Grönvall. Grönvallin aiempi CAGE pääottelu päättyi niukkaan hajaääni tappioon CAGE veteraani  Janne ”Jamba” Elonen-Kulmalaa vastaan. Uuteen pääottelumahdollisuuteen Grönvall nousee keskittyneenä ja kovaa harjoitelleena. Vahvana panijana tunnettu Grönvall on kehittänyt vapaaottelu osaamistaan lajilegenda Mikael SIlanderin ja valmentaja Niklas Winbergin johdolla. Grönvall lupaa esitellä kehitystään kaudella 2022.

-Nyt syksyn ja alkutalven aikana sain koulun aikalailla pakettiin, niin voin vuonna 2022 keskittyä oleelliseen eli treeniin ja kisaamiseen. Tavoitteena on kaivaa ainakin neljä voittoa rekisteriin. Luvassa on siis kovaa ajoa!

Vastakkaiseen kulmaan asettuu Brasilialainen Lucas Pereira. Brasilialainen on aggressiivinen pystyottelija, joka tulee haastamaan Grönvallia vapaaottelun jokaisella osa-alueella. Pereira on toivonut mahdollisuutta nousta CAGE häkkiin näyttämään taitojaan.

Grönvall tiedostaa brasilialaisen vaarallisuuden, mutta pysyy itsevarmana

-Lucas näyttää ihan hyvältä pystyssä. Pereira varmaan aikoo täräytellä mua pystyssä, mutta mä aion laittaa piuhat kiinni.

Ennakkoasetelmat

On luultavaa, että Pereira ei ota riskejä Grönvallin vahvan mattokamppailun kanssa, vaan pyrkii pitämään ottelun pystyssä. Mielenkiintoisen käänteen tilanteeseen tekee se, että Tuomas luottaa usein räjähtävyyteen ja voimaansa kaataakseen vastustajat kanveesiin. Pereiran itsensä ollessa fyysisesti voimakas hän saattaa kyetä haastamaan Grönvallin kaadot ja pakottamaan kamppailun pystyotteluun. Kysymys kuuluukin pystyykö Grönvall pakottamaan kaadon ja ottelemaan omilla vahvuuksillaan vai laitetaanko Veturin pystyottelu taidot todelliseen tulikokeeseen?

Tapahtumaan pääsyyn edellytetään koronapassia mikäli tapahtumapäivänä on voimassa tapahtumaan kohdistuvia rajoituksia mille vaihtoehtona on koronapassin käyttäminen. 

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:

https://www.mmafinland.fi/ota-yhteytta/info.html