Joni Salovaara

MMA Team 300

18-10-0, 2 NC

178cm / 65,8kg

Finland, Tampere

Lisätietoa

Pääottelu

65,8 kg

Alex Gilpin

Chosen Few Gym

10-1-0

170cm / 65,8kg

USA, Madison

Lisätietoa

L
Win method:
Unanimous Decision
W

CAGE 41: Olli Santalahti hakee 6:tta perättäistä lopetusvoittoa Oleg Dadonovista

15.11.2017

CAGE 41 Helsingin Kulttuuritalolla 25.11.2017 

Olli Santalahti tavoittelee 6:tta perättäistä keskeytysvoittoa Oleg Dadonovista

Lauantaina 25.11.2017 Helsingin Kulttuuritalolla oteltavassa CAGE 41 ammattilaisvapaaottelutapahtumassa Finnfighters Gymiä edustava Olli Santalahti kohtaa Venäjän Oleg Dadonovin.

23-vuotias turkulainen Olli Santalahti on viimeisen kahden vuoden aikana antanut vakuuttavat näytöt ammattilaisvapaaottelijana voittaen 5 perättäistä ottelua ennen täyttä aikaa. Voitoista 2 on tullut tyrmäyksin ja 3 luovutusottein. UFC-ottelija Teemu Packalenin valmennettava on myös Suomen kokenein amatöörivapaaottelija, sillä ennen ammattilaiseksi siirtymistään Santalahti otteli amatöörinä yli 50 kertaa.

Turun yliopistossa fysikaalisia tieteitä opiskelevalla Santalahdella on määrätietoinen tavoite tulevassa ottelussa.

- Lähden hakemaan kuudennen perättäisen lopetusvoiton. Oleg on vahva ottelija, jonka vahvuudet vaikuttavat olevan matto-ottelussa. Hänellä on hyvä ammattilaisottelutilasto ja on voittanut Jussi Halosen kimuralla. Jos vastustaja on järkevä, hän kunnioittaa matto-osaamistani eikä hakeudu lähiotteluun niin herkästi kuin aiemmin. Aion voittaa ottelun alusta asti järkevällä painostuksella ja Oleg kärsii uransa ensimmäisen keskeytystappion, Santalahti toteaa.

Pietarilainen Oleg Dadonov, 24, on niinikään tehnyt selvää jälkeä ammattilaiskehissä voittaen urallaan seitsemän ottelua ja häviten ainoastaan yhden. Tuoreimmassa ottelussaan kesäkuussa Pietarin Fight Nights Global-tapahtumassa Dadonov ansaitsi kovan päänahan voittamalla tuolloin voittamattoman israelilaisen Jackie Goshin. Gosh oli voittanut uransa kaikki 7 ottelua kuristuksin ja tyrmäyksin. Edellisellä CAGE-vierailullaan kuluvan vuoden helmikuussa Dadonov voitti Jussi Halosen kimura-lukolla. Amatöörinä hurjan kokemuksen omaava Dadonov on otellut vapaaottelussa ja sitä läheisesti muistuttavassa combat sambossa yli 250 kertaa.


Kannanotoissaan ottelun alla Dadonov on vähäsanainen.

- Vastustajani on vahva kaveri. Tavoitteni on ansaita urani kahdeksas voitto, mutta en paljasta miten. Vastustajalleni en halua sanoa mitään, Dadonov tiivistää.Ottelussa on paljon pelissä promootion mukaan.

- Ottelussa on molemmilla paljon voitettavaa, kun vastakkain ovat molempien kovat ammattilaislistat ja huikea amatöörikokemus. Ottelijoiden yhteenlasketut tilastot ovat ammattilaisena 12 voittoa ja 3 tappiota. Amatööriotteluita herroilla on yhteensä yli 300. Hurjan kokemuksen omaavaa Dadonovia ei ole koskaan lopetettu, joten Santalahden tavoite voittaa ennen täyttä aikaa on vähintäänkin kunnianhimoinen, mutta toisaalta Santalahti on kerta toisensa jälkeen onnistunut tavoitteessaan, arvioi Cagen toimitusjohtaja One Silvera.

CAGE 41 pääottelussa nähdään Espoon Joni Salovaaran ja amerikkalaisen Alex Gilpinin kohtaaminen.

CAGE 41 ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 25.11.2017 klo 18 alkaen.
 

Reittihaku