Joni Salovaara

MMA Team 300

18-10-0, 2 NC

178cm / 65,8kg

Finland, Tampere

Lisätietoa

Pääottelu

65,8 kg

Niklas Bäckström

Allstars Training Center

10-2-0, 1 nc

183cm / 65,8kg

Sweden, Stockholm

Lisätietoa

L
Win method:
Unanimous Decision / Kaikin tuomariäänin
W

CAGE 37: Ottelukortti valmis, Silanderille ja Haloselle vastustajat

16.11.2016

 

 

CAGE 37: Ottelukortti valmis

Lauantaina 26.11.2016 Helsingin Kulttuuritalolla oteltavan CAGE 37 ammattilaisvapaaottelutapahtuman ottelukortti on valmistunut toisen pääottelun valmistuttua. Espoon Kehähaita edustava Mikael Silander saa illan toisessa pääottelussa vastaansa voittamattoman brasilialaisen Ivanildo "Monstrinho" Silvan

Silanderin kuusivuotisen ammattilaisuran saldo on 14 voittoa ja 5 tappiota ja hän on hallinnut Pohjois-Eurooppalaisten ranking-tilastojen kärkisijoja jo vuosia. Kuluvan vuoden ottelut Silander on käynyt Venäjällä, joista tuloksina on yksi keskeytysvoitto ja yksi keskeytystappio. Silander on otellut aikaisemmin urallaan mm. maineikkaan brittipromootion Cage Warriorsin mestaruusvyöstä nykyistä UFC-ottelija Neil Seeryä vastaan vuonna 2013. Tuolloin Silander joutui taipumaan kolmannessa erässä suoraan käsilukkoon ja Seery taas ansaitsi voitolla paikkansa UFC:ssä. Puolentoista viikon päästä vastaan asettuvan Silvan ammattilaisura on kestänyt vasta 2 vuotta, mutta lista on tahraton sisältäen 5 voittoa joista puolet on ansaittu kuristuksin ja tyrmäyksin.

Harjoittelussaan viime aikoina äärimmäisellä epämukavuusalueella oloa painottanut Silander on itsevarma brasilialaisen asettaman haasteen edessä.

- Tämänkertaisesta vastustajasta ei hirveästi ole tietoa, eikä tarvitsekaan olla. Oma harjoittelu on sen verran vahvaa ja ukkoa kaatuu niin, että ei tarvitse miettiä mitä vastustaja tekee. Harjoittelu on viety vielä entistäkin kovemmaksi ja  se tuo esiin omat vahvuuteni vapaaottelijana. Henkimaailman asiat on nyt selätetty ja taas on alettu arvostamaan tehtyä työtä ja sen luomia mahdollisuuksia, Silander summaa.

Myös HardKnocks Helsinkiä edustavan Jussi Halosen (6-5-0)  vastustaja on varmistunut. Halosta tulee haastamaan ranskalainen  Charles-Henri Tchoungui (7-5-1). Halosen tuorein ottelu on syyskuulta CAGE 36 tapahtumasta jolloin tuloksena oli ensimmäisen erän tappio espanjalaista Javier Fuentesia vastaan. Tchoungui tuorein ottelu sen sijaan on viime lauantailta jolloin hän kukisti Belgiassa Mehdi Koudierin ensimmäisen erän kuristuksella.

Jussi Halonen tunnetaan urheilijana joka antaa sanojen sijaan tekojen puhua puolestaan.

- Tulen paikalle ja teen sen mitä täytyy, että voitan, Halonen toteaa.

Cage-promootio pitää tulevan tapahtuman urheilullista antia korkealuokkaisena.

- Erittäin tasokas ottelukortti kuvaa tarkasti Suomalaisen vapaaottelun nykytilaa;  Pääotteluissa Salovaara ja Silander edustavat ehdotonta Eurooppalaista kärkikastia. Jo vuonna 2013 Salovaara otteli Conor McCregorin vapauttamasta höyhensarjan Cage Warriorsin mestaruusvyöstä ja Silander vastaavasti saman organisaation kärpässarjan vyöstä. Illan alkupään otteluissa taas nähdään uuden sukupolven kirkkaimpia tulevaisuuden lupauksia, esimerkiksi kun amatöörinä maailmanmestaruuden, Euroopan mestaruuden ja Suomen mestaruuden voittanut Abba Hussein debytoi ammattilaisena, kommentoi Cagen toimitusjohtaja One Silvera.

Tapahtuman pääottelussa nähdään vuoden kovin Pohjois-Eurooppalainen kohtaaminen kun Joni Salovaara saa vastaansa UFC-veteraani Niklas Bäckströmin.

CAGE 37 ammattilaisvapaaottelutapahtuma

otellaan Helsingin Kulttuuritalolla marraskuun 26. päivä klo 18 alkaen.

 

 

Katso Mikael Silanderin edellinen CAGE-ottelu alla olevasta linkistä.

 

Katso Jussi Halosen edellinen ottelu alla olevasta linkistä.FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE

Reittihaku