CAGE 27: VIP-paketit nyt myynnissä!

27.09.2014

CAGE 27 otellaan lauantaina 8. marraskuuta Turussa Logomon upeassa salissa ja mukana on jälleen kotimaisen vapaaottelun kovimpia nimiä. Erityisesti turkulaisyleisöä hemmotellaan, sillä ottelukortti pitää sisällään 4 turkulaishuippua: Kääpiösarjan CAGE-titteliä puolustaa kansainvälisen läpimurron kynnyksellä kärkkyvä Timo-Juhani Hirvikangas. Juho Valamaa kohtaa tapiottoman brassin ja Teemu Packalénille sekä Aleksi Kainulaiselle kartoitetaan vielä vastustajia.

Iltaan kuuluu yhteensä kahdeksan laadukasta ja tiukkaa vääntöä. Mukana lisäksi mm. Maailmamestari Aleksi Nurminen, Voittamaton Miksu Nyyssönen ja jäätävä Mikko Ahmala. Katso ottelukortti TÄÄLTÄ.

Tapahtuman VIP-paikoista valtaosa on myyty ennakkokyselyjen perusteella jo ennen kuin VIP-myyntiä on varsinaisesti ehditty aloittaakaan! Viimeiset paikat myydän NYT nopeimmille. Häkin ympärillä permannolla on kymmenen hengen pöytiä vielä tarjolla rajoitetusti, joten toimi ripeästi. Edellisilläkin Turun vierailuilla nämä paikat on myyty nopeasti loppuun eivätkä kaikki halukkaat ole päässeet nauttimaan VIP-palveluistamme.

CAGE 27 VIP LA 8.11. klo 17 alkaen @ Logomo

VIP-SISÄÄNKÄYNTI

- VIP-vieraiden oma sisäänkäynti avataan klo 17.00, VIP-passit luovutetaan ja vieraat ohjataan VIP-pöytiin.

VIP-PÄIVÄLLINEN

- Maukas päivällisbuffet klo 17:00 alkaen.

OTTELUT PARHAILTA PAIKOILTA

- Ottelut alkavat klo 18:00 VIP-vieraat näkevät ne parhailta paikoilta VIP-pöydästä häkin välittömästä läheisyydestä. VIP-alue on myös anniskelualue.

VIP-paketin hinta alkaen 800,00 euroa / 10 henkilöä (sis. ALV)
Kysy tarjousta myös pienemmille ryhmille.

MYYNTI:
myynti@herkkupiste.fi
p. 044 059 1009