CAGE 27: Juho Valamaata vastaan tappioton brassi

19.09.2014

CAGE 27: TURKULAISTÄHDET HUUDATTAVAT KOTIYLEISÖÄÄN, JUHO VALAMAATA VASTAAN TAPPIOTON BRASSI

Kotimaan kehien vapaaottelusyksy saa kruununsa Turussa 8. marraskuuta, kun CAGE 27 -ammattilaisilta kamppaillaan tutuissa maisemissa Logomon isossa salissa. Kotiyleisön mielenkiinnon takaavat Finnfighters’ Gymin turkulaistähdet Timo-Juhani Hirvikangas, Juho Valamaa, Teemu Packalen ja Aleksi Kainulainen.

Suomen seuraavaksi UFC-nimeksi povattu ”Tipi” Hirvikangas puolustaa kääpiösarjan CAGE-mestaruuttaan samalla areenalla, jossa hän sen keväällä itselleen lunasti. Lukkopainivelhon uraa rakennetaan nyt toden teolla kohti kansainvälisiä kehiä, joten näytönpaikkaan on haussa sen mukainen vastus. Räväkän vakuuttavilla otteillaan kansansuosiota ja vastustajia niittänyt Packalen puolestaan yrittää säilyttää tappiottoman ammattilaissaldonsa.

Ensimmäisenä tanssiparin Logomon kinkereihin on saanut Juho Valamaa (6-3-0), joka kohtaa Brasilian tappiottoman Daniel De Madallenan (5-0-0). Valamaan väsymättömän prässin pysäyttämistä yrittävä Madallena on brasilialaisen jujutsun erikoismies, joka on voittanut kaikki ottelunsa ennen täyttä aikaa, yleensä kuristuksella tai nivellukoilla.

Taisteluparin molemmat osapuolet ovat Shooto-vapaaottelun Euroopan mestareita muutaman vuoden takaa, Sveitsissä majaileva Madallena on muutenkin kamppailijana selvästi ammattilaissaldoaan kokeneempi mies.

CAGE 27 -tapahtumassa nähdään myös tukku kotimaan nousevia nimiä, kuten kesällä amatöörien maailmanmestaruuden voittanut Riihimäen Aleksi Nurminen, tappioton tamperelainen Mikael Nyyssönen ja Oulun huippulupaus Mikko Ahmala.

CAGE 27 -ammattilaisvapaaotteluilta Turun Logomossa 8. marraskuuta klo 18.00.
 

Kamppailuterveisin,
CAGE-tiimi