Urheilusanomat ja vapaaottelupromootio CAGE yhteistyöhön - tapahtumat livenä ISTV:ssä!

23.01.2015

Tiedote 23.1.2105

Urheilusanomat ja vapaaottelupromootio CAGE yhteistyöhön - vapaaottelut livenä ISTV:ssä!

CAGE-vapaaottelutapahtumat näytetään suorana live-lähetyksenä ISTV:ssä Urheilusanomien verkkopalvelussa.

Suomen ykkösvapaaottelupromootio CAGE on solminut mediakumppanuuden Ilta-Sanomien kanssa. Sopimukseen kuuluu, että vapaaottelupromootio CAGE:n ottelut näytetään ISTV:n maksullisella puolella Urheilusanomissa. Ottelukoosteet julkaistaan ISTV:n julkisella puolella.

Yhteistyö lanseerataan lehdistötilaisuudella perjantaina 23.1.2015 klo 16 Sanomatalon Mediatorilla. Yleisölle avoimessa lehdistötilaisuudessa esitellään myös kauden 2015 CAGE-sopimusottelijat open workout -hengessä.

”Vapaaottelu on katsojamääriltään nopeimmin kasvavia lajeja ja on hienoa saada se mukaan Urheilusanomien urheilutarjontaan. Uskomme, että lajin katsojamäärät kasvavat, ja yhteistyöllä haluamme vahvistaa Urheilusanomien urheilutarjontaa kiinnostavalla lajilla”, Ilta-Sanomien urheilutoimituksen esimies Vesa Rantanen sanoo.
”Urheilusanomat on urheilukulttuurin pää-äänenkannattaja, ja vapaaottelu on kovaa urheilua, jossa ottelijoiden välinen kunnioitus ja lajin armottomuus tekevät siitä virkistävän uutuuden lajikirjoomme. Laji herättää varmasti ristiriitoja, mutta me näemme sen ensisijaisesti vaativana huippu-urheiluna, joka ansaitsee arvostuksensa”, Rantanen jatkaa.

”Mediakumppanuus Ilta-Sanomien kanssa on merkittävä askel kohti kunnianhimoista tavoitettamme haastaa perinteiset urheilulajit suosiossa. CAGE-sopimusottelijapestin saivat lahjakkaimmat, lupaavimmat ja ennen kaikkea omistautuneimmat suomalaiset ammattilaisvapaaottelijat. Tulemme ylpeydellä rakentamaan vuoden ottelukortit näiden tähtien varaan, sanoo CAGE-organisaation toimitusjohtaja Pekka Rantala.

Vuonna 2015 järjestetään neljä CAGE-ottelutapahtumaa Helsingin Kulttuuritalolla. Lisäksi neuvottelut ovat kesken muiden kaupunkien tapahtumien
osalta.

Vapaaottelupromootio CAGE on kasvattanut suosiotaan merkittävästi vuoden 2014 aikana. Edellisten tapahtumien liput on myyty loppuun jo ennakkoon.

Linkki Iltasanomien uutiseen aiheesta: http://www.iltasanomat.fi/muutlajit/art-1421982469740.html

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:


Pekka Rantala
CAGE MMA Finland Oy
www.mmafinland.fi
cage@mmafinland.fi
Puh. 040 727 1970

Urheilutoimituksen esimies
Vesa Rantanen
Ilta-Sanomat
Puh. 040 720 7309