Toni Lampinen CAGE 55 Pääotteluun!

16.08.2022

 

 

CAGE 55- pääottelussa lauantaina 3.9. Helsingin Kulttuuritalolla Rauman Toni Lampinen kohtaa Norjan Joachim Tollefsenin. 


Seitsemän vauhdikkaan ja poikkeuksellisen yleisöystävällisen CAGE-ottelun jälkeen Rauman ylpeys Toni Lampinen nousee ansaitusti pääotteluun CAGE 55-tapahtumassa kohdatakseen UFC-tähti Jack Hermanssonin läheisimmän harjoitteluparin, norjalaisen Joachim Tollefsenin lauantaina 3. syyskuuta Helsingin Kulttuuritalolla.

Kaikki muu on sivuseikka

- On hienoa päästä pääotteluun, mutta se ei vaikuta varsinaisesti tekemiseen. En ole koskaan kysellyt tai miettinyt missä kohtaa korttia ottelen. En jaksa murehtia ylimääräisiä. Olen aina vaan sanonut, että tulen matsaamaan ja kaikki muu on sivuseikka, Lampinen kommentoi rauhalliseen tyyliinsä pääottelijastatustaan.

Kuristan pois

Lampinen arvostaa tulevan vastustajansa taitoja ja tiedostaa tämän ulottuvuuden ja vaarallisten thainyrkkeilytaitojen merkityksen, mutta uskoo kykenevänsä voittamaan ottelun lopetuksella.

- Kaveri on pitkä ja thainyrkkeilytaustainen, mutta olen nopeampi, pääsen omalle reachille ja sieltä pois ennen kuin kaveri osuu. Jos lähtee viemään minua alas, niin ruuvaan giljotiinin paikalleen ja kuristan pois. Tai sitten prässään, vien maihin ja taon teknisen tyrmäyksen matossa. Joka tapauksessa nyt on semmoinen fiilis, että täyttä aikaa ei mennä, Lampinen uumoilee. 

Haluan aina haastaa ja voittaa parhaat ottelijat

Maineikasta Oslon Frontline Academy-seuraa edustava Tollefsen tarttui hanakasti ottelutarjoukseen.

- Oli helppo päätös otella Lampista vastaan, koska hän on paras ottelija tarjotuista vaihtoehdoista. Haluan aina otella parhaita ottelijoita vastaan. Niin kehityn itse eniten. Unelmani on, että vielä kauan sen jälkeen kun olen kuollut, ihmiset sanoisivat otteluita katsoessaan: "Joachim olisi voittanut tuon jätkän", Tollefsen toteaa.

Tiimimme menestyksen salaisuus rikos

Tollefsenin läheisimmät sparrikaverit ovat tunnetut UFC-tähdet Jack Hermansson, Mark O. Madsen, Simeon Thorensen, ja Kenneth Bergh.

- Uskon, että tiimimme menestyksen salaisuus on rikos; Koska vapaaottelu on Norjassa lailla kiellettyä, meidän täytyy aina laittaa kaikki likoon ja otella ulkomailla. Tiimimme on pieni ja tiivis. Tiimikavereiden saavuttama menestys vahvistaa päivittäin uskoa siihen, että itsekin pääsen huipulle. 

Jaamme yhteisen unelman

- Minulla ei ole mitään syytä olla törkeä vastustajaani kohtaan, päinvastoin. Jaamme yhteisen unelman ja kukapa muu voisi tietää paremmin millaista tämä elämä on, joten, toivotan Tonille loukkaantumisista vapaata leiritystä. Otellaan hyvä matsi. Ensi kerran kun nähdään, se on sotaa.

CAGE 55 Vapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 3.9. Klo 18 alkaen.