CAGE-organisaatiossa muutoksia

24.02.2014

CAGE-promootion omistussuhteet ovat muuttuneet. Viikonloppuna sinetöidyllä kaupalla promoottorikaksikon toinen osapuoli Pasi Sormunen myi kaikki osakkeensa kumppanilleen Pekka Rantalalle. Muutokseen ei sisälly dramatiikkaa, vaan Sormunen halusi luopua aikaa vievästä toimesta siviilitöidensä ja perhesyiden vuoksi.

Rantala aikoo kartoittaa rauhassa mahdollisia uusia taustajoukkoja rinnalleen kansainvälisestikin arvostetun promotion vetovastuuseen.

“Muutamiin asioihin tulee varmasti muutoksia jatkossa. Pasin kanssa mietimme talven aikana pitkään, mihin suuntaan ja millä konseptilla Cagea kehitetään. Totesimme yhdessä, että tämä on selkein tapa edetä tässä tilanteessa,” Rantala toteaa.

Myös organisaation matchmaker vaihtuu tilapäisenä apuna toimineen Ville Mannisen luovuttua itse tehtävästään. Jatkossa ottelijakiinnityksistä ja otteluparien rakentamisesta vastaa tamperelainen Timo Lampen.

Lampen tunnetaan kamppailupiireissä entisenä huippuluokan thainyrkkeilijänä ja MMA Team 300 -seuran nokkamiehenä. Hän on myös toiminut promoottorina järjestäen Tampereella StandUpWar-tapahtumia.

”Timon kanssa puhuimme asiasta ja molemmat innostuivat yhteistyöstä. Meillä on samanlainen ajattelutapa siitä, miten ottelijoiden uraa rakennetaan tarjoamalla eteenpäin vieviä, järkeviä haasteita,” Rantala kertoo.

Seuraava CAGE-tapahtuma järjestetään 5. huhtikuuta Turussa, jolloin Logomon areenalla otellaan CAGE 26.