CAGE 59 Main Event: Mankinen vs Gierowski

12.06.2023

   

 

CAGE 59 Pääottelu: 
Mankinen vs Gierowski

Ville "GOAT" Mankinen kohtaa Eemil Kurhelan kuristaneen puolalaisen Dominik Gierowskin lauantaina 2. syyskuuta Helsingin Kulttuuritalolla CAGE 59-tapahtuman pääottelussa.

Kylmäverinen kivikasvo

Laitilan lahja vapaaottelulle, kivikasvoinen Ville Mankinen on tehnyt vakuuttava jälkeä CAGE-häkissä. Kolme keskeytysvoittoa ja yhden ratkaisemattoman reilussa vuodessa tykittänyt 03 Fight Teamia edustava FinnFighter´s Gymin kasvatti nousee vakuuttavilla näytöillä ansaittuun pääotteluun. Taitava ja äärimmäisen vahva Mankinen hakee nyt uransa kovinta voittoa vastustajasta jolla on tuoreet näytöt.

- Olen innoissani CAGE-pääotteluun nousemisesta ja siitä, että pääsen haastamaan itseäni erittäin taitavaa, ja jo ennestään kotiyleisölle tuttua vastustajaa vastaan. Ottelusta tulee varmasti kova - se nähtiin jo huhtikuussa kun Gierowski onnistui kuristamaan Kurhelan. Kaveri on todella sitkeä, kova lukkopainissa ja vaarallinen pystyssäkin. Jaksaa painaa, eikä luovuta. Toiseen erään se kuitenkin katkeaa. En ole vielä keksinyt millä lopetuksella, mutta eiköhän se tässä kesän aikana keksitä kun vedetään 12 treenin viikkoja, Mankinen toteaa itsevarmasti.

Kurhelan kuristaja

Puolan Dominik Gierowski debytoi CAGE-yleisölle huhtikuussa tahraamalla huippulupaus Eemil Kurhelan voittamattoman ottelusaldon kuristamalla tämän unille toisessa erässä. Puolan lukkopainimestari on erityisen vaarallinen matossa missä hänen erikoisosaamisensa on jalkalukoissa, mutta Kurhelaa vastaan Gierowski esitteli enimmäkseen tarkkaa ja tuhovoimaista pystyottelurepertuaariaan pehmittäen "Kersantti" Kurhelaa painavilla sarjoilla ja yläpotkuilla.

- Olen iloinen päästessäni esittelemään taitojani toistamiseen CAGE-pääotteluun. Nyt vastaan tuleva Mankinen on vahva varsinkin matossa, mutta ei minua vahvempi. Ottelusta tulee helppo, mutta olemaan valmis vaikeaankin otteluun. Tällä kertaa voitan tyrmäyksellä, Gierowski povaa.Korkealuokkainen kohtaaminen

- Mankinen on erinomainen esimerkki kokonaisvaltaisesta vapaaottelijasta. Ominaisuuksiin kuuluu poikkeuksellisen paljon voimaa ja kestävyyttä sen hyödyntämiseen, taitoa ja pelisilmää kaikilla kamppailun osa-alueilla ja kylmäveristä lopetushakuisuutta. Painoluokkaan jättimäisellä Gierowskilla on paljon samoja ominaisuuksia kuin Mankisella ja lisäksi merkittävä etu pituudessa ja ulottuuvuudessa. Molemmat ovat niin vahvoja kaikilla vapaaottelun osa-alueilla, että etukäteen ei ole helppoa ennustaa millaiseen ottelustrategiaan herrat päätyvät, mutta se on varmaa, että pääottelusta tulee näyttävä esitys taidokasta ja korkealuokkaista vapaaottelua, arvioi CAGE-organisaation toimitusjohtaja One Silvera.

CAGE 59 Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 2.9.2023 klo 18.