CAGE 56: Rytöhonka vs Deh

10.10.2022

  

 

CAGE 56 MAIN EVENT: Rytöhonka vs Deh


CAGE 56 ammattilaisvapaaottelutapahtuma päättää vauhdikkaan ja tapahtumarikkaan kamppailuvuoden Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 10. joulukuuta. Illan pääottelussa kotiyleisön suosikki Markus "Mastercolombo" Rytöhonka kohtaa ranskalaisen Cage Warriors veteraanin Konmon Dehn. 

Rytöhongan voitokas paluu

PRIMUS Fight Teamin Markus Rytöhonka teki onnistuneen paluun CAGE häkkiin syyskuun CAGE 55- otteluillassa. Illan toisessa pääottelussa "Mastercolombo" kohtasi pohjoismaiden rankingeissa noteeratun Fernando "El Toro" Floresin. Ennakkoasetelmiltaan vauhdikkaaksi tahtojen kamppailuksi ennakoitu ottelu ei pettänyt ja Rytöhonka onnistui kovan taistelun jälkeen kaivamaan uransa vakuuttavimman voiton pisteiin kolmen erän jälkeen. Kehittynyttä pystyottelua ja armotonta tahdonvoimaa esitellyt suomalainen lunasti taistelun seurauksena mahdollisuuden nousta uransa kirkkaimpiin valoihin ja ensimmäiseen CAGE- pääotteluun. Rytöhonka on itsevarma ja odottaa tulevaa kamppailua innolla.

- Varmasti tulee kovatasoinen kamppailu, mikä ei tule menemään täyttä aikaa! Toivottavasti Deh tulee parhaassa mahdollisessa kondiksessa paikalle, niin saadaan upea korkean tason kamppailu.

Kovissa liemissä keitetty ranskalainen

Ranskalainen Konmon Deh on niittänyt mainetta mm. Cage Warriorsin riveissä kohdaten esimerkiksi nykyiset UFC ottelijat Jack Shoren ja Mason Jonesin. Lyhyt ja atleettinen ranskalainen on aggressiivinen potkunyrkkeilijä, joka omaa vahvan kaatopelin. Mattokamppailussa Deh käyttää tilaisuudet aggressiivisesti hyväkseen ja hyökkää takakuristuksella, joka koitui myös miehen edellisen vastustajan Maxime Venelstraeden kohtaloksi. CAGE pääotteluun Rytöhonkaa vastaan Deh tuo myös 21 ammattilaisottelun kokemuksen, eli lähes kaksin verroin suomalaiseen Rytöhonkaan verrattuna.

Kovat odotukset ensimmäiseen pääotteluun

Ensimmäiseen pääotteluun nouseva Rytöhonka esitteli uransa parasta osaamista syyskuun CAGE 55- otteluillassa ja jos Rytöhonka jatkaa samanlaista kehitystä, uskon että "Mastercolombo" poistuu voitokkaana Kulttuuritalolta myös joulukuussa. Kokenut Deh ei missään nimessä ole aseeton, eikä ole taattua ettei Rytöhonka joutuisi tekemään täyden ajan työn, mutta uskon että Helsinkiläisellä on enemmän aseita ottelun hallintaan, kuin ranskalaisella, summaa CAGE urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

CAGE 56 Helsingin Kulttuuritalolla 10.12. Klo 18.