CAGE 55: Rytöhonka vs Flores

16.08.2022

 

 

 

CAGE 55- toisessa pääotellussa tulinen Suomi-Ruotsi maaottelu.


Kotiyleisön suosikki, vauhdikkaasta ottelutyylistään tunnettu Markus "Master Colombo" Rytöhonka kohtaa Pohjoismaiden neljänneksi rankatun Ruotsin Fernando "El Toro" Floresin CAGE 55-tapahtuman toisessa pääottelussa lauantaina 3.9 Helsingin Kulttuuritalolla. 

Räiskyvä CAGE- veteraani

Markus Rytöhonka on tuttu kasvo Kulttuuritalon CAGE- häkissä. Viidestä kotiyleisön edessä käymästään kamppailusta "Master Colombo" on raastanut itselleen neljä vakuuttavaa voittoa ja niukan enemmistöäänitappion Viron Sten Saaremäelle. Rytöhongan vahvuuksia ottelijana ovat kova kunto, periksiantamattomuus ja todella agressiivinen lyöntipeli niin pystyssä, kuin matoissakin. Nyt Rytöhonka on valmis lyömään kaikki kortit tiskiin, kohdatessaan Pohjoismaiden neljänneksi rankatun Fernando Floresin. 

- Tiedän varmuudella, että tulee matsi tulee olemaan todella viihdyttävä ja kova taistelu.

"El Toro"

Tatuoitu, Etelä-Amerikasta Pohjoismaihin päätynyt agressiivinen yleisönsuosikki. Sama kuvaus pätee Markus Rytöhonkaan, mutta myös vastakkaiseen kulmaan nousevaan Fernando Floresiin.
Chileläissyntyinen Fernando "El Toro" Flores on lempinimensä veroinen ottelija. Härän lailla eteenpäin puskeva ruotsalainen omaa vahvan pystyottelupelin, jonka turvin Flores nappasi hajaäänituomio voiton aiemmin mainitusta Sten Saaremäestä CAGE 54- tapahtumassa huhtikuussa. Voitettuaan yhden CAGE-suosikeista, on Floresilla mahdollisuus nyt napata kova päänahka kotiyleisön edessä Rytöhongasta ja ponnistaa tulevaisuudessa mahdolliseen CAGE-pääotteluun.

Monella tavalla identtisen vastustajan kohtaaminen tuo mielenkiintoisen haasteen molemmille ottelijoille, vaikka Rytöhonka onkin vakuuttunut ylivoimaisuudestaan

- Kolmessa asiassa voitan jo ennen flaidista: Oon nuorempi, mulla on enemmän lapsia ja enemmän inkkiä.


Kuin kaksi marjaa

Rytöhongan ja Floresin kohtaamisessa on kaikki edellytykset Fight of the Nightille, tai jopa vuoden parhaalle CAGE -ottelulle. Molemmat kamppailijat tulevat kovaa eteenpäin, iskevät kovalla volyymilla ja lyövät agressiivisesti matossa. Erot teknisesti ja fyysisesti ovast hyvin marginaalisia ja uskon, että kamppailun tulee voittamaan ottelija, joka pystyy käyttämään omia aseitaan dominoivammin ja ottamaan kriiittisiä tilannevoittoja painitilanteissa, toteaa CAGE urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen. 

CAGE 55 Vapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 3.9. Klo 18 alkaen.