CAGE 55 Lindgren vs De Vreught

22.08.2022

 

 

CAGE 55: Alexander Lindgren palaa CAGE-häkkiin!


Ruotsin huippulupaus Alexander "Good guy" Lindgren nousee jälleen häkkiin Helsingin Kulttuuritalolla, kun hän kohtaa uransa toisessa CAGE kamppailussa norjalaisen, arvaamattoman haastajan Quinten De Vreughin

"Good Guy" Lindgren

Västerås Fight Clubin Alexander Lindgren nousi uransa ensimmäiseen CAGE otteluun huhtikuussa, kun ruotsalainen kohtasi kovassa nosteessa olleen SBGi Irlandin Kosti Gnusariovin. Vakuuttavan suorituksen jälkeen Lindgren poistui kamppailusta toisen erän jälkeen voittajana teknisellä tyrmäyksellä. Pikahälytyksellä Cage Warriorssissa kesällä käynyt ruotsalainen palaa jälleen Helsingin Kulttuuritalolle aikeissaan todistaa olevansa yksi kovimpia lupauksia pohjoismaiden välisarjassa, kaatamalla Norjan De Vreughin.


Peloton haastaja

Norjan Quinten De Vreugh on arvaamaton monipuolinen vapaaottelija. Pientä suosiota Norjan vapaaottelupiireissä nauttiva "Hybrid Viking" nousee uransa ensimmäiseen CAGE-otteluunsa. Neljä keskeytystä kuudesta voitokkaasta kamppailustaan tilastoinut De Vreught on atleettinen ja vaikeasti ennakoitava vastustaja kenelle tahansa. Miehen keskeytysvoitoista kamppailuja on päättynyt kuristuksiin, mattolyönteihin, sekä iskuihin pystyssä, joten norjalainen on varmasti vaarallinen jokaisella vapaaottelun osa-alueella, eikä lähde kumartelemaan Lindgrenin edessä, kun häkin ovi sulkeutuu. 

Lindgrenin nousu

Alexander Lindgrenillä on suuret odotukset harteillaan ja shokki Cage Warriors tappio ei noita odotuksia suuremmin hidasta, mutta tappio De Vreughille saattaa niin tehdäkin. Vaikka pidän Lindgreniä lähtökohtaisesti vahvana ennakkosuosikkina on kysymysmerkki, miten "Good Guy" on palautunut tuosta hiljattain kärsitystä tyrmäystappiosta ja kuinka se vaikuttaa hänen suoritukseensa CAGE-häkissä, Uskon Lindgrenin lähtevän kamppailuun kuitenkin ennakkoluulottomasti ja yrittävän jättää epäilykset ja aiemman takaiskun menneisyyteen vakuuttavalla suorituksella syyskuun kolmas päivä, toteaa CAGE-urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen. 

 

CAGE 55 Vapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 3.9. Klo 18 alkaen.