CAGE 55 Huomenna!

02.09.2022

 

 

 

CAGE 55 HUOMENNA HELSINGIN KULTTUURITALOLLA KLO 18!


Huomenna, lauantaina 3.9. klo 18 alkaen Kulttuuritalon CAGE-häkissä nähdään takuuvarmasti tyrmäävä ottelukattaus. Lue alta CAGE-urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivosen ennakkokatsaus otteluihin.

PÄÄOTTELU: Toni Lampinen vs Joachim Tollefsen

Ensimmäisessä CAGE-pääottelussaan Toni Lampinen kohtaa norjalaisen pystyottelijan, Joachim "Ninja Viking" Tollefsenin. Ottelua tulee luultavasti hallitsemaan se, kumpi onnistuu hallitsemaan kamppailun tempoa ja rytmiä. Metodisempi ja teknisesti puhtaampi pystyottelu suosii taitavaa norjalaista ja kaoottinen, vapaaottelun kaikkia elementtejä yhdistävä kamppailu Lampista.. On epätodennäköistä, että ottelu menee täyteen aikaan, mikäli Lampinen on valmis ottamaan riskejä ottelun aikana.

TOINEN PÄÄOTTELU: Markus "Master Colombo" Rytöhonka vs Fernando "El Toro" Flores

Suomi-Ruotsi ottelu, jossa on potentiaali vuoden vauhdikkaimpaan kamppailuun. Molemmat ottelijat ajautuvat helposti innostuessaan tappelemaan ja suorittamisen tekninen puhtaus jää taistelijan sydämen ja kovan kunnon alle. Nämä ottelijat eivät ota taka askelia ja se kumpi pystyy pakottamaan omaa ottelemistaan ja ottamaan tärkeitä yksittäisiä tilannevoittoja, luultavasti voittaa ottelun.

Tuomas "Veturi" Grönvall vs Luca "The Duke" Iovine

Klassinen iskijän ja  painijan kohtaaminen. Tuomas “Veturi” Grönvall on esitellyt vahvaa painiosaamistaan ja näyttänyt pysäyttämättömältä vuoden aiemmissa CAGE-otteluissaan. Nyt Grönvallilla on mahdollisuus tehdä lähtemätön vaikutus sopimuksensa viimeisessä CAGE-ottelussa, kun hän kohtaa vaarallisen veteraanin Luca Iovinen yrittäessään murtautua maailman suurimpiin promootioihin. Iovinen vahva kaatojen puolustus ja pystyottelu aiheuttavat varmasti ”Veturille” ongelmia, jos Grönvall ei kykene käyttämään vahvuuksiaan ja pitämään roomalaista selällään.

Patrik Pietilä vs  Nika Kupravishvili

Pitkäaikainen veteraani kohtaa lahjakkaan tulevaisuuden nimen. Georgian Nika Kuprasvishvili on vaarallinen niin pystyssä, kuin matossakin mutta hänellä on massiivinen haaste edessään, kun hän kohtaa lahtelaisen Bellator-veteraani Patrik Pietilän. 03 FIght Teamin Pietilä on kokeneempi ja taitavampi joka osa-alueella, mutta hänen täytyy pysyä varpaillaan ja välttää virheitä nopeaa ja aggressiivista georgialaista vastaan, jolla ei ole mitään hävittävää.

Alexander "Good guy" Lindgren vs Quinten "Hybrid Viking" DeVreught

Ruotsalainen huippulupaus Alexander Lindgren metsästää toista CAGE-voittoaan vuodelle 2022. Ruotsalainen taito-ottelija on kova haaste Norjan DeVrughtille, sillä Lindgrenillä on etu niin pysty-, kuin mattokamppailussakin. Paras ase norjalaisen arsenaalissa on arvaamattomuus ja kun huomioidaan Lindgrenin shokkitappio Cage Warriorssissa vain pari kuukautta takaperin, on DeVreughtilla elämänsä tilaisuus varastaa Lindgrenin paikka Pohjois-Euroopan ranking-listoilla.

Eemil "Kersantti" Kurhela vs Beka "Spider" Eradze

03 Fight Teamin Eemil Kurhela on Pohjoismaiden suurimpia vapaaottelulupauksia. Suomen kokenein amatööriottelija on lopettanut kaksi ensimmäistä ammattilaiskamppailuaan jo ensimmäisessä erässä. Kurhela kohtaa vaarallisen pystyottelijan Beka Eradzen, joka on vasuri äärimmäisen kovalla potkupelillä, jollaista Kurhela ei ole kohdannut vielä ammattilaisurallaan. Kurhelan on pysyttävä koko ottelu tarkkana ja löydettävä avaimet vastahyökkäyksistä georgialaisen iskuihin omilla lyönneillään tai kaadoillaan.

Henri Lintula vs Jocimar Ferreira

Henri Lintula tulee kamppailuun MASSIIVISENA ennakkosuosikkina. Lintula on täysin ylivoimainen mattokamppailija ja teknisempi pystyottelija, Ferreiran paras mahdollisuus on aloittaa nopeasti ja saada Lintula pakotettua villiin iskujenvaihtoon.

Ville "GOAT" Mankinen vs Robert "Fat Bobby" Nyström

Ottelu tulee todennäköisesti ratkeamaan siihen, kumpi pääsee pinon päällimmäiseksi. Molemmat ovat vahvoja mattokamppailijoita päältä. Ensimmäiset onnistuneet kaatoyritykset tulevat olemaan erityisen suuressa roolissa. Molemmilla on yksinkertainen, joskin vaarallinen iskuarsenaali, jolla on mahdollisuus tehdä nopeita ratkaisuja ottelun alkupuolella.

Riku Urholin vs Anderas Knutsson

Kukaan ei halua lukkopainiotteluun Riku Urholinin kanssa, mutta porilaisen ammattilaisdebyytti antaa Ruotsin Andreas Knutssonille selkeän tien voittoon: Pidä ottelu pystyssä ja pakota iskujenvaihtoja. Knutssonilla on atleettiset kyvyt toteuttaa ottelusuunnitelma ja suureksi kysymykseksi jääkin, onko Riku Urholin tehnyt kesän aikana tarvittavan osoittaakseen, että hän kykenee lukkopainin lisäksi vapaaottelemaan samalla tasolla.

CAGE 55 Vapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 3.9. Klo 18 alkaen.