CAGE 55: Grönvall vs Iovine

21.08.2022

 

 

CAGE 55: Grönvall jahtaa kansainvälistä läpimurtoa!


Helsingin Tuomas "Veturi" Grönvall metsästää kolmatta perättäistä voittoaan, kun hän kohtaa CAGE- sopimuksensa viimeisessä ottelussa Italian vaarallisen Luca "The Duke" Iovinen 3.9 Helsingin Kulttuuritalolla.

Painijyrä Grönvall

Vuonna 2022 vakuuttavaa kampanjaa rakentanut 03 Fight Teamin Tuomas "Veturi" Grönvall aikoo ponnistaa kohti UFC-unelmaa isosti. Kahden edellisen CAGE-tapahtuman pääotteluissa nähty Grönvall on osoittanut entistä vahvempaa painiosaamista, jonka ansiosta "Veturi" on jyrännyt sekä Lucas Pereiran, että Kostadin Enevin. Nyt pelkkä vakuuttava painiklinikka ei välttämättä riitä, mikäli vapaaottelupioneeri Mikael Silanderin valmentama Grönvall mielii ponnistaa kohti maailman suurimpia häkkejä. Grönvall on kuitenkin vakuuttunut harjoittelun tuottamista tuloksista.

- Tämä ottelu tulee päättymään minun voittoon, laitan vastustajan selälleen, vedän piuhat kiinni ja jatkan siitä UFC:hen!

Grönvall kohtaa kuitenkin uransa kovimman haasteen italialaisessa Luca Iovinessä. 

"The Duke"

Todellinen Euroopan kehien veteraani, vakuuttavalla 17 voittoa ja 7 tappiota kattavalla listalla Kulttuuritalon häkkiin saapuva Luca Iovine tuo kovan haasteen Grönvallin viimeiseen kamppailuun. Oktagon MMA- ja Cage Warriors-veteraani on esitellyt voimakasta ja vaarallista pystyottelua, sekä tehokasta alasvientien puolustusta. Kolmetoista Iovinen voitoista on saavutettu ennen ottelun täyttä aikaa, joka on todisteena miehen aggressiivisesta ottelutyylistä.

Grönvallin näytönpaikka

Nyt Grönvallilla on mahdollisuus näyttää, miten paljon hän on kehittynyt uransa toisen CAGE- sopimuksen aikana. Jatkuvasti haastavampia otteluita ja vakuuttavampia otteita näyttänyt Grönvall tuskin tulee tätä kamppailua voittamaan pelkällä painilla ja vahvalla hallinnalla. Jos Grönvall kykenee valmistamaan kaatonsa huolellisesti ja aiheuttamaan vahinkoa ja uhkatilanteita matossa on "Veturilla" hyvä mahdollisuus ottaa uransa vakuuttavin keskeytysvoitto, mutta jos Tuomas tyytyy liian konservatiiviseen ottelemiseen on riski, että Iovinen kaltainen veteraani estää Grönvallin kaatoyrikset ja katkaisee helsinkiläisen voittoputken, toteaa CAGE-urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen. 

 

CAGE 55 Vapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 3.9. Klo 18 alkaen.