CAGE 55: Bellator veteraani Patrik Pietilä kortille!

16.08.2022

 

 

 

CAGE 55: Bellator-veteraani Patrik Pietilä jälleen kotiyleisön eteen


Kolmesti aiemmin CAGE-häkkiin kiivennyt lahtelainen Patrik Pietilä palaa hetkellisesti ulkomaan komennukselta kotiyleisön eteen. Kaksinkertainen Bellator-veteraani aikoo katkaista pitkäksi venyneen ottelutauon Helsingissä CAGE 55- tapahtumassa lauantaina 3.9.

Kovien paikkojen mies

03 Fight Teamin Patrik Pietilä on urallaan ehtinyt kohdata sekä Suomen, että maailman kärkiottelijoita. Aiemmissa kamppailuissaan mm. PFL-ottelija Anthony Dizyä ja Bellatorin tittelihaastajaa Usean Nurmagomedovia vastaan rohkeasti haastamaan lähtenyt lahtelainen ei ole suotta niittänyt mainetta rohkeudellaan ja vauhdikkaalla ottelutyylillään. Aiemmissa kamppailuissaan vahvaa painiosaamista näyttänyt Pietilä on viime otteluissaan esitellyt myös iskuvoimaansa lyöden Irlannin Ryan Roddyn, sekä UFC-veteraani David Bielkhedenin useasti kanveesin pintaan. 

Ottelutauolta CAGE- häkkiin

Vuoden alusta Pietilä solmi sopimuksen ranskalaisen ARES FC- organisaation kanssa, mutta tiivistä ottelutahtia suosiva Pietilä ennättää nousta nyt häkkiin myös Helsingissä.

- Ares tarjosi ottelua maaliskuulle, samoihin aikoihin esikoisen syntymän kanssa, jonka jälkeen he viettivät pientä kesätaukoa. En halua, että matsitauko venyy vuoden mittaiseksi, joten päätin tulla kotiyleisön eteen ottelemaan ennen paluuta Aresiin.

Nyt suomalaisyleisöllä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä nauttimaan Pietilän otteista Kulttuuritalon häkissä. 

Muutoksia ottelukortille

Lucas Pereira on joutunut vetäytymään ottelukortilta ja häntä paikkaamaan astuu Georgian vaarallinen Beka Eradze ottelussa Eemil Kurhelaa vastaan.

Lisäksi Ruotsin niittokone Alexander Lindgren saa arvoisensa haastajan, kun Norjalaistunut hollantilainen Quinten DeVreught nousee haastamaan Lindgrenin.

CAGE 55 Vapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 3.9. Klo 18 alkaen.