CAGE 54: Sarasjärvi vs Hannula

22.03.2022

 

 

🔥 CAGE 54 HELSINKI 23.4.2022 🔥

Kaksinkertainen amatöörien MM-mitalisti Marko Sarasjärvi tekee ammattilaisdebyyttinsä ja kohtaa 2020 SM-hopeamitalistin  Joona ”Baby Hulk” Hannulan.

MM-hopeamitalisti Sarasjärvi

Mittavan taustan brasilialaisessa jiu-jitsussa omaava Marko Sarasjärvi on yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä suomalaisia amatöörivapaaottelijoita. Aiemmissa kamppailuissaan Sarasjärvi on esitellyt äärimmäisen vahvaa mattohallintaa ja vaarallista kuristuspeliään, joka on johdattanut 27-vuotiaan toistuvaan arvokisamenestykseen. Alun perin GB Gymin ja PRIMUS Fight Teamin kasvatti, Sarasjärvi vaihtoi harjoitusympäristöä ja valitsi uudeksi päämajakseen Järvenpään SISU Gymin tähtäimessään ammattilaiskehiin nousu.

-Pro debyytti on ollut jo viimeiset pari vuotta tähtäimessä, mutta joka kerta kun matsi on sovittu on joko vastustaja tai tapahtuma peruuntunut. Olen innoissani, että vihdoin pääsen näyttämään osaamistani Suomen isoimmalla vapaaottelun näyttämöllä CAGE:ssa!

Nyt Sarasjärvi saa mahdollisuuden ammattilaisdebyyttiinsä ja kohtaa entisen kotitallinsa uuden kasvatin Joona Hannulan.

SM-hopeamitalisti Hannula

Joona ”Baby Hulk” Hannula saapui PRIMUS Fight Teamin harjoitusrinkiin samaan aikaan kun Marko Sarasjärvi lähti kasvattisaliltaan. Helsinkiläisen tallin uutta sukupolvea edustava Hannula tuo otteluihinsa kovaiskuisen lyöntipelin ja kokemusta thainyrkkeilyn ammattiaiskehistä Thaimaasta. ”Prizefighter” mentaliteetillä varustettu Hannulla on valmis astumaan parrasvaloihin ja nousemaan vakiokasvoksi suomalaisissa vapaaottelukehissä.

-Mä uskon siihen, että mä oon se sipuli. Ei se raakana maistu, mut kypsänä sitä on joka ruuassa ja mä oon kypsymässä nyt.

Vakuuttavan debyyttivoiton viime vuonna napanneella Hannulalla on todellinen mahdollisuus näyttää osaamisensa ja ilmoittaa itsensä suomalaisen vapaaottelun tulevaisuuden nimeksi pilaamalla kokeneen Sarasjärven ammattilaisdebyytti.
 
Ennakkoasetelmat

Sarasjärven astellee otteluun ennakkosuosikkina arvokisamenestyksensä ja kokemuksensa puolesta. Mies on selkeästi spesialisti, erikoistuen mattokamppailuun ja jos hän Hannulan laittaa nopeasti selälleen saattaa PRIMUS Fight Teamin ottelijalle olla pitkä ilta tiedossa.
Hannula on kuitenkin esitellyt aggressiivista ja todella pelotonta pystyottelua, joka tekee ”Baby Hulkista” vaarallisen niin kauan kuin ottelua käydään pystyssä. Otteluasetelman ollessa lähtökohtaisesti selvä, UFC veteraani Anton Kuivasen valmennuksessa harjoitteleva Hannula ei varmasti tule mattokamppailuun ilman raudanlujaa suunnitelmaa. Mikäli Hannula pystyy ottelun pitämään pystyssä, on näyttävä tyrmäys ehdottomasti mahdollisuus.

Summaa CAGE urheilijayhteyspäällikkö Aleksi ToivonenTapahtumaan ei kohdistu rajoituksia eikä koronapassia vaadita.
Summaa CAGE urheilijayhteyspäällikkö Aleksi ToivonenTapahtumaan ei kohdistu rajoituksia eikä koronapassia vaadita.

Illan pääottelussa nähdään 03 Fight Teamin Tuomas "Veturi" Grönvall, joka jahtaa vuoden toista ammattilaisvoittoaan.