CAGE 54: Saaremäe vs Flores

28.03.2022

 

 

🔥 CAGE 54 HELSINKI 23.4.2022🔥

CAGE-yleisösuosikki Sten ”The Gentleman” Saaremäe kohtaa Pohjoismaiden rankingin neljättä sijaa pitävän Fernando ”El Toro” Floresin CAGE 54-tapahtumassa 23.4.2022 Helsingin Kulttuuritalolla.

Nyrkkeilykone Saaremäe

Suomalaista 03 Fight Teamia edustava Sten ”The Gentleman” Saaremäe nousee vuoden toiseen CAGE-otteluunsa. Äärimmäisen kovasta ottelukestävyydestä ja taitavista nyrkkeilykombinaatioista tunnettu Saaremäe on valmis aloittamaan uuden nousun kohti höyhensarjan Euroopan kärkeä ja esittelemään osaamistaan Kulttuuritalon yleisölle.
Maaliskuussa käydyssä CAGE 53-tapahtumassa Saaremäe kohtasi catchweight- ottelussa vaarallisen 10-2 ottelulistaisen Walter Cogliandron. Tiukassa kamppailussa uransa parasta ottelemista esittänyt Viron herrasmies kärsi niukan hajaäänitappion. Tappiosta huolimatta Saaremäe ei aio jäädä kotiin voivottelemaan, vaan lähtee haastamaan rankingeissa itseään edellä olevaa veteraania, Fernando Floresia.

                      - Edellinen ottelu sytytti liekin sydämessäni, sillä tiedän, että pystyn kilpailemaan rankingeissa korkealla olevien vastustajien kanssa. Flores vaikuttaa hyvältä, perhekeskeiseltä mieheltä, kuten itsekin olen, mutta valitettavasti hän joutuu ottamaan tappion listaansa 23.4. 
 
Kokenut veteraani Fernando Flores

Ruotsia edustava Fernando ”El Toro” Flores on kohdannut urallaan listan Pohjoismaisen vapaaottelun huippunimiä. Chileläissyntyinen, lähes kahdenkymmenen ammattilaisottelun veteraani, on ylläpitänyt kovaa kilpailutahtia otelleen tasaisesti kolme kertaa vuodessa. Viime vuodet Ruotsissa otellut Flores on tunnettu aggressiivisesta voimalyömisestään ja raastavista kaadoistaan. Nyt Flores on valmis saapumaan CAGE-häkkiin ja kohtaamaan voitonnälkäisen Saaremäen.

Ennakkoasetelmat

Alkuasetelmiltaan ottelu on todella tasainen. Saaremäe on lähtökohtaisesti monipuolisempi ja nopeampi pystyottelija, kun taas Flores on kaksikosta parempi painija ja voimakkaampi. Aiempien otteluiden perusteella kumpikaan kamppailija ei ole kuitenkaan aseeton pysty- tai mattokamppailussa. Luulen Saaremäen nopeuden aiheuttavan Floresille haasteita pystyssä. Jos Saaremäe saa pakotettua Floresin tekemään huonoja kaatoyrityksiä, on virolaisella mahdollisuus myös ottaa raastava työvoitto matossa. Olettaen tietysti, että ”El Toro” ei kaada virolaista kanveesin pintaan ja pakota puolustuskannalle ottelun alkuminuuteilta asti, analysoi CAGE urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

CAGE 54 vapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla 23.4 klo 18.00 alkaen.
Tapahtumaan ei kohdistu koronarajoituksia, eikä koronapassia vaadita.

 

CAGE 53: Saaremäe vs Cogliandro

IRFA 8: Flores vs Fouda