CAGE 54: Mankinen vs Sadid

24.03.2022

 

 

🔥 CAGE 54 HELSINKI 23.4.2022 🔥


🔥 CAGE 54 HELSINKI 23.4.2022 🔥


Tulevaisuuden lupaukset Suomi-Ruotsi maaottelussa.

UFC-veteraani Tom Niinimäen valmentama Ville Mankinen kohtaa Ruotsin Hamid Sadidin CAGE 54-tapahtumassa Helsingin Kulttuuritalolla 23.4.2022

Ville Mankisen toinen tuleminen

Teknisestä ottelemisestaan tunnettu ”GOAT” Ville Mankinen nousee jälleen Kulttuuritalon CAGE-häkkiin. Turkulainen palasi yli kahden vuoden ottelutauolta CAGE 53-tapahtumassa, jossa hän kaatoi georgialaisen Saba Machaidzen ensimmäisen erän teknisellä tyrmäyksellä. Paluuvoitollaan Mankinen näytti, että harjoitussalilla on otettu askelia oikeaan suuntaan. ”GOAT” vannoo myös olevansa entistä kovemmassa kunnossa huhtikuussa.

-Olen tietysti paremmassa kunnossa kun koskaan! Treenit on sujunu hyvin ja viime matsista ei tullu mitään kolhuja joten pystyin heti jatkamaan treenejä ottelun jälkeen.

UFC veteraani Tom Niinimäen valmennuksessa varttunut Mankinen saa jälleen ottaa askeleen lunastaakseen hänelle asetettuja suuria odotuksia, kun hän kohtaa Hamid Sadidin.

-Hamid on monipuolinen vapaaottelija, joka ei varmasti lähde tänne peruuttelemaan. Veikkaan, että ottelu päättyy toisessa erässä, jonka jälkeen meikäläisen käsi nostetaan ilmaan. Lopetustyyli jääköön vielä arvoitukseksi.
 
Monipuolinen Hamid Sadid

Hamid Sadid teki ammattilaisdebyyttinsä vakuuttavasti BRAVE CF ruotsin illassa, jossa irtosi ensimmäisen erän keskeytysvoitto Seyedmasud Darakesta. Tuon keskeytysvoiton jäljiltä Sadid on muun muassa otellut täyden ajan Rasul Khataevin CAGE 53-illassa tyrmännyttä Alexander Lööfiä vastaan. Sadid on afganistanilaissyntyinen entinen maajoukkue jalkapalloilija. Hänen muutettuaan Ruotsiin atleettisuus ja kilpailun halu johdatti Sadidin jatkamaan urheilun parissa ja keskittämään osaamisensa vapaaotteluun. Sadid on otteluissaan esitellyt monipuolista otteluarsenaalia, joka tekee hänestä haastavan vastustajan niin pystyottelussa, kuin mattokamppailussakin.
 
Ennakkoasetelmat

-Sadid ei varmasti ole näyttänyt täyttä potentiaaliaan ottelijana. Viime otteluissaan hän on kohdannut omaan kokemukseensa nähden huomattavasti vaarallisempia ja kokeneempia ottelijoita Aleksander Lööfissä ja Robert Nyströmissä. Jos Sadid ei onnistu pakottamaan turkulaista tahtojen taisteluun, uskon Mankinen 2.0:n olevan liikaa ruotsalaiselle. Jos Makinen kuitenkin ottelee rohkeasti nojaten tekniseen osaamiseensa ja fyysisyyteensä on hänellä mahdollisuus laittaa Kulttuuritalolla kunnon show pystyyn.
Uskon, että tässä ottelussa ottelijat tuovat toisistaan parhaat puolet esiin ja odotettavissa on joko Sadidin tai Mankisen uran paras suoritus,
arvioi CAGE urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.


CAGE 54 Helsingin Kulttuuritalolla 23.4 klo. 18.00
Tapahtumaan ei kohdistu koronarajoituksia, eikä koronapassia vaadita.

 

CAGE 53: Mankinen vs Machaidze

FCR1: Bohlin  vs Sadid