CAGE 54 Main Event: Grönvall vs Enev

08.04.2022

 

 

🔥 CAGE 54 HELSINKI 23.4.2022🔥

Kuristusspesialisti Tuomas ”Veturi” Grönvall kohtaa kokeneen sambomestari Kostadin Enevin CAGE 54-tapahtuman pääottelussa Helsingin Kulttuuritalolla 23.4.

Grönvall kohti voittoputkea

Pysäyttämättömistä alasvienneistä, hurjista voimatasoista ja vaarallisista kuristuksista tunnettu Helsingin Tuomas Grönvall nousee toiseen perättäiseen CAGE-pääotteluunsa huhtikuun 23. päivä Kulttuuritalolla. 03 Fight Teamia edustavan Grönvallin vahva paini ja mattokamppaileminen olivat näytillä, kun ”Veturi” raastoi ylivoimaisen voiton Brasilian Lucas Pereirasta CAGE 53-pääottelussa maaliskuussa. Nyt kuristusspesialisti Grönvallilla on uusi haaste edessään, kun hän kohtaa Kostadin Enevin, joka ei ole koskaan aiemmin luovutusotteisiin joutunut kamppailuissaan taipumaan. ”Veturi” lupaa, että tulee lopetus tai ei, häkissä ei jätetä yhtään korttia katsomatta.

           -Multa voi odottaa kovaa ajoa, häkkiin jätetään kaikki höyryt mitä konehuoneesta löytyy.

Vakuuttavalla voitolla Grönvall olisi askeleen lähempänä maailman suuriin rahakehiin siirtymistä. Grönvall kuitenkin kunnioittaa aseita, joita Enev tuo mukanaan CAGE-häkkiin.

                   -Kostadin on väkevän oloinen kaveri. Lyö kovaa pystyssä ja scrämblää painitilanteissa vahvasti. Kovasti se on aikaisemmissa matseissa koittanut hakea raivo-giljotiinia, joten tarkkana saa olla. 

Sambo-mestari Enev

Kostadin Enev on kahdenkymmenen ammattilaisottelun veteraani Bulgariasta. Kansainvälisesti menestyksekkään combat sambo-taustan omaava Enev on pitkään ollut vakiokasvo euroopan vapaaotteluhäkeissä. Enev on nähty kahdesti aiemmin CAGE:ssa, joista viimeisimpänä hän kohtasi CAGE 50- tapahtumassa Janne ”Jamba” Elonen-Kulmalan. Tuolloin ottelu päättyi arvostelemattomaksi Elonen-Kulmalan tahattoman sääntöjen vastaisen tekniikan johdosta. Nyt Enevillä on ensimmäinen mahdollisuus nousta CAGE-pääotteluun ja kaatamalla Grönvallin osoittaa olevansa yhä relevantti ja vaarallinen ottelija Euroopan kehissä.

Ennakkoasetelmat

- Grönvall vastaan Enev on mielenkiintoinen pääottelu ja hyvä haaste Veturin vuoden toiseen pääotteluun. Uskon Tuomaksen olevan vahvempi painija ja taitavampi ottelija matossa, mutta Enevin kokemus ja tarkka pystyottelu tulevat varmasti haastamaan Grönvallia. Enev on myöskin osoittanut olevansa sitkeä ja vaarallinen mattokamppailija, joten ”Veturi” saa näyttää uransa parasta, mikäli mielii ottaa vakuuttavan voiton kokeneesta sambo-mestarista, analysoi CAGE:n urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.