CAGE 54: Lindgren vs Gnusariov

11.04.2022

 

 

🔥 CAGE 54 HELSINKI 23.4.2022🔥

Kaksi eurooppalaista huippulupausta kohtaavat, kun Ruotsin Alexander Lindgren haastaa voittamattoman Bellator-ottelija Constantin Gnusariovin CAGE 54-tapahtumassa Helsingin Kulttuuritalolla 23.4.

Ruotsalainen terminaattori

Vaarallisia pystyottelutaitoja esitellyt ruotsalainen huippulupaus Alexander Lindgren on lopettanut kaksi edellistä ammattilaisotteluaan ennen täyttä aikaa ja metsästää CAGE 54:ssä kolmatta keskeytysvoittoaan kun vastaan asettuu voittamaton Constantin Gnusariov. Tarkan potkunyrkkeilytaidon omaava Lindgren on suurikokoinen välisarjalainen ja osoittanut mahdollisuuden tullen omaavansa myös vaarallisen ja aliarvostetun kuristuspelin. 27-vuotias Lindgren marssii CAGE-häkkiin ennakkoluulottomasti uransa kovimpaan testiin metsästämään voittoa kolminkertaisesta Bellator-veteraani Gnusariovista.

Huippulupaus Gnusariov

Irlannissa asuva moldovalaissyntyinen Constantin Gnusariov on Conor Mcgregorin treenikaveri ja kuuluisan SBG Ireland-salin kuumimpia tulevaisuuden nimiä. Vegaaniruokavalion nimeen vannova Gnusariov omaa vahvat painitaidot ja huippuunsa hiotun fysiikan. Molempia ominaisuuksia ja arvaamatonta pystyotteluaan Gnusariov on päässyt jo esittelemään kirkkaiden valojen alla. Nuoresta iästään huolimatta 26-vuotias Gnusariov on otellut jo kolmesti Bellatorissa ja osoittanut potentiaalin ponnistaa nopeasti kohti maailman huippua. Voittamaton Moldovalainen kaatoi edellisessä Bellator-ottelussaan kuuluisan brasilian jujutsu-suvun edustajan, Kywan Gracien. Nyt huippulupaus Gnusariov saapuu  ensimmäistä kertaan Suomeen, valmiina kohtaamaan vaarallisen Alexander Lindgrenin.

Ennakkoasetelmat

Gnusariov lähtee kamppailuun ennakkosuosikkina ja odotan hänen olevan ottelijoista merkittävästi parempi painija. Lindgrenin taustajoukot tarttuivat kuitenkin innokkaasti mahdollisuuteen kohdata nuori Bellator- veteraani. Ruotsalaisten leirissä luotto Lindgrenin pystyotteluun on kova ja luulen, että potkunyrkkeilyssä hänellä on ehdottomasti parhaat mahdollisuudet kaivaa voitto moldovalaisesta. Jos Lindgren ei kykene Gnusariovin kaatoja pysäyttämään tulee ottelun voittaminen selältään olemaan äärimmäisen haastavaa ruotsalaiselle ja Gnusariov luultavasti raastaa ottelusta tällöin pistevoiton, analysoi CAGE:n urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

 

CAGE 54 vapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla 23.4 klo 18.00 alkaen.

Tapahtumaan ei kohdistu koronarajoituksia, eikä koronapassia vaadita.
 

FCR 6: Lindgren vs Hamid

Kosti Gnusariov - The Moldovan Fighter