CAGE 54 Lauantaina!

21.04.2022

 

 

CAGE 54 LAUANTAINA!

 

 Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina oteltavassa CAGE 54-vapaaottelutapahtumassa nähdään kahdeksan kovaa ammattilaisottelua. Illan pääottelussa Tuomas "Veturi" Grönvall kohtaa Bulgarian kokeneen ja väkivahvan Kostadin Enevin. Illan toiseen pääotteluun nousee yleisön suosikki Sten "The Gentleman" Saaremäe, ketä vastaan asettuu Pohjoismaisen rankingin 4. sijaa pitävä Ruotsin Fernando Flores.

Maailman rahakehien portinkolkuttaja Grönvall

Pysäyttämättömistä alasvienneistä, hurjista voimatasoista ja vaarallisista kuristuksista tunnettu Helsingin Tuomas Grönvall nousee toiseen perättäiseen CAGE-pääotteluunsa. 03 Fight Teamia edustavan Grönvallin vahva paini ja mattokamppaileminen olivat näytillä, kun ”Veturi” raastoi ylivoimaisen voiton Brasilian Lucas Pereirasta CAGE 53-pääottelussa maaliskuussa. Nyt kuristusspesialisti Grönvallilla on uusi haaste edessään, kun hän kohtaa kokeneen ja väkivahvan sambo-spesialisti Kostadin Enevin.

Rankattujen höyhensarjalaisten kohtaaminen

Yleisön suosikiksi tiensä otellut Viron Sten ”The Gentleman” Saaremäe on jo useampaan kertaan antanut vauhdikkaita näyttöjä CAGE-pääotteluissa. Saaremäe nousee jo toistamiseen tänä vuonna toiseen pääotteluun. Äärimmäisen kovasta ottelukestävyydestä ja taitavista nyrkkeilykombinaatioista tunnettu Saaremäe on valmis aloittamaan uuden nousun kohti höyhensarjan Euroopan kärkeä. Nyt 03 Fight Teamiä edustava Saaremäe saa siihen mainion tilaisuuden, kun hän kohtaa Pohjoismaiden rankingin 4. sijaa pitävän Fernando "El Toro" Floresin.

Irlannin ja Ruotsin huippulupaukset

Ruotsin lupaavimpiin tulevaisuuden nimiin lukeutuva Alexander Lindgren on taitava pystyottelija ja osoittanut mahdollisuuden tullen omaavansa myös vaarallisen ja aliarvostetun kuristuspelin. 27-vuotias Lindgren marssii CAGE-häkkiin ennakkoluulottomasti uransa kovimpaan testiin metsästämään voittoa kuuluisan SBG Ireland-salin Constantin Gnusariovista. Moldovassa syntynyt painitaustainen Gnusariov on urallaan voittamaton ja otellut kolme edellistä otteluaan Bellatorissa. Tuoreimman voiton Gnusariov nappasi legendaarisen Gracien suvun Kywan Graciesta. 

Kovat tulevaisuuden nimet esiotteluissa

CAGE 54- tapahtuma tarjoilee myös herkkua esikortilla.
Vauhtia lupaavassa kohtaamisessa Helsingin Mikko "Maniac" Ahmala tekee paluun pitkältä ottelutauolta ottaakseen mittaa Norjan thainyrkkeilyn- ja vapaaottelun maajoukkuemiehestä Joachim Tollefsenista.

Huippulupaukset Ville Mankinen ja vaikuttavalla CAGE 53-tyrmäysvoitolla debytoinut Eemil Kurhela joutuvat georgialaisten haastajien kohteiksi, kun he kohtaavat Giorgi Gogotchurin ja Misha Goriashvilin.

Illan avausotteluissa nähdään "kurinpalautuksen väsähtäneeseen vapaaotteluskeneen" luvanneen lukkopainin EM-mitalisti Riku Urholinin debyytti, sekä kutkuttava kotimainen kohtaaminen MM-mitalisti Marko Sarasjärven ja Joona Hannulan välillä.


CAGE 54 vapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 23.4 klo 18.00 alkaen.

Tapahtumaan ei kohdistu koronarajoituksia, eikä koronapassia vaadita.