CAGE 54: Kurhela vs Goriashvili

05.04.2022

 

 

🔥 CAGE 54 HELSINKI 23.4.2022🔥

Eemil Kurhela vs Misha Goriashvili


Nuori huippulupaus ja kaksinkertainen EM-mitalisti Eemil Kurhela nousee CAGE-häkkiin kohtaamaan georgialaisen voimalyöjän Misha Goriashvilin CAGE 54-tapahtumassa Helsingin Kulttuuritalolla 23.4.

Jatkuuko huippulupauksen näyttävä voittokulku?

Pohjoismaisen vapaaottelun kuumimpiin huippulupauksiin lukeutuva Eemil Kurhela teki vakuuttavan ammattilasdebyytin CAGE 53-tapahtumassa maaliskuussa tyrmäten kreikkalaisen Migen Pepan ensimmäiessä erässä. 03 Fight Teamia edustava Kurhela osoitti ottelussaan kypsyyttä ja mikäli samanlainen voittokulku jatkuu, on tuoreella CAGE-sopimusottelijalla mahdollisuus tehdä räjähdysmäinen nousu kohti pohjoismaiden rankingin kärkikahinoita.
Vakuuttavasta debyytistään huolimatta Kurhela ei jää voitossa paistattelemaan vaan nousee häkkiin huhtikuun lopulla kohtaamaan uransa vahvimman vastustajan. Haasteesta huolimatta Kurhela kävelee häkkiin itsevarmana.

- Vastustaja viuhtoo alkuun varmasti lujaa. Suurimmat höyryt päästettyään pääsen rankaisemaan nopeilla hyökkäyksillä ja uskon Goriashvilin taittuvan ensimmäisen erän lopussa tai toisessa erässä, itsevarma Kurhela uskoo. 
 
Voimakas ja räjähtävän vaarallinen Goriashvili

Georgialainen Misha Goriashvili on voittanut kolme neljästä ammattilaisottelustaan. Kaikki voitot ovat tulleet lopetuksin ensimmäisessä erässä ennen täyttä aikaa. Vahvarakenteinen Goriashvili on aiemmin otellut painoluokkaa ylempänä ja tuo kamppailuun äärimmäisen aggressiivisen ottelutyylin ja tyrmäysvoimaa molemmissa käsissään. Kurhelaa kokeneempi ja suurempi georgialainen saapuu Suomeen varmasti vain yksi tavoite mielessään: Näyttävä voitto Eemil Kurhelasta.

Huippulupaus todelliseen testiin

Goriashvili on kova haaste Kurhelan ammattilaisuran toiseen otteluun. On todennäköistä, että myrskyn lailla ensimmäisessä erässä hyökkäävä Goriashvili aloittaa ottelun vahvasti ja yrittää saada nopean keskeytysvoiton riihimäkeläisestä. Kurhelan on osoitettava kypsää ottelemista ja onnistuttava kesyttämään georgialainen härkä, jonka jälkeen hänellä on mahdollisuus saada kamppailu hallintaansa. Ottelu on paperilla erittäin mielenkiintoinen ja todellinen testi Kurhelalle. Uskon Kurhelan mahdollisuuksiin, mutta tässä kamppailussa ei ole suomalaisella varaa virheisiin, analysoi CAGE urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

 


CAGE 54 vapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla 23.4 klo 18.00 alkaen.

Tapahtumaan ei kohdistu koronarajoituksia, eikä koronapassia vaadita.
 

CAGE 53: Kurhela vs Pepa

GFC: Gorolashvili vs Zaravandishvili